LifestyleShowbizVideoVisoko

Sa Memnunom Muzaferijom u Novu godinu! (Video)

Prvu i drugu novogodišnju noć u visočkoj Galeriji „Likum 76“ će vas zabavljat Memnun Muzaferija

Noć prije, 30. decembra 2017. godine ga možete slušati u sarajevskom klubu „Coyote“

 

Memnun Muzaferija i Ajdin Selimović radno završavaju uspješnu godinu u kojoj su intenzivno radili, i upoznavali se sa zakonitostima muzičkog i ugostiteljskog tržišta.

– Može se reči da je ovo uspješna godina po pitanju našeg rada. Radili smo i učili, unapređivali se i usavršavali. Osim muzike, nastupi po ugostiteljskim objektima traže animatorske vještine, svojevrstan odnos s publikom. Ja i Ajdin skupa nastupamo od septembra 2016. godine i moram priznat da sam zadovoljan s godinom koja je za nama. – Memnun Muzaferija naglašava predanost usavršavanju i unapređivanju repertoarske ponude.

Za godinu što je pred nama, Memnun ne skriva ambicije da se isproba u autorskim poduhvatima. Publika i muzički znalci su jednoglasni u mišljenju da ima muzički potencijal.

https://youtu.be/5Nu3kBuPT9M

– Naravno, želja mi je da se iskušam u vlastitim pjesmama. Još uvjek se tražim u muzičkom identitetu. U godini što je pred nama želim da održimo ovaj ritam rada i da ga unapređujemo. Još radim, na svojevrstan način provjeravam svoje solističke mogućnosti i svjestan sam da trebam još učiti. – Iskren je Memnun i svjestan okolnosti koje vladaju na muzičkom tržištu.

https://youtu.be/oBuOEkDAvDQ

Za sve informacije i eventualne dogovore kontak: 062 734 784

Vezana objava:
Memnun Muzaferija: Muzika, zabava i život mogu skupa

 

https://youtu.be/WsY8Ye6aNKM

 

https://youtu.be/BytWpUggo8s

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close