20.Sarajevo Film Festival: Talenti Sarajevo poziv za prijave 2014

Novi poziv za prijave za nove filmaša iz jugoistočne Europe i južnog Kavkaza za sudjelovanje u Talents Sarajevu održane u okviru 20. Sarajevo Film Festival je otvoren od 28. ožujka 2014.

Rok za prijavu je 10. svibnja 2014.

Talenti Sarajevo, networking platforma za nove filmaša iz jugoistočne Europe (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Mađarska, Kosovo, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Rumunjska, Srbija, Slovenija i Turska) i južnog Kavkaza (Armenija, Azerbajdžan i Gruzija), pokrenut u 2007, u suradnji s Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu Berlinale i talente. Program nudi inspirativnih predavanja, panel diskusije i aktivne kritičke rasprave, dopunjen radionicama, praktične vodiče, projekcije i inter-festivala izleta za sudionike.

Prijavite se ovdje

Imag (u) e
Gledajući dugo i teško

Temeljni fokus 8. Talents Sarajeva je: Imag (u) e – Tražim dugo i teško.

Talenti Sarajevo 2014 će pozvati mlade filmske profesionalce na razmišljanje o izazovima kinematografije i eksperimentiranje sa slikama. Oni će biti poticaj za održavanje njihove poglede, gledati dugo i teško oko sebe da bi mogli cijediti izvanredne od običnih.

U težnji filmaši će biti inspiriran eksperimentirati s vizualno privlačan i upečatljiv rješenja prije nego što posegnete za narativno koherentnih i upoznati sebe.

Talenti Sarajevo 2014 proslavit će pronicljiva, odvažnu i revolucionarnu režiju i po prvi put otvoriti svoja vrata za up-and-coming snimatelja.

Više informacija o postupku odabira možete naći ovdje

magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close