LifestyleLjubav i sex

Žene glasale s kojim fudbalerom bi najradije spavale

Engleski portal Ticketgum.com odlučio je napraviti zanimljivo istraživanje u kojem su mogle učestvovati samo pripadnice ljepšeg spola.

Naime, ovaj engleski portal zanimalo je ko su najatraktivniji igrači na svijetu uključujući i one koji su se penzionisali. Pripadnice ljepšeg spola glasale su u anketi s kojim fudbalerom bi najradije spavali.

Na prvom mjestu se prema svim očekivanjima našao David Beckham koji je dobio 21.25% glasova. Nakon njega lista je poprilično zanimljiva, a najviše je iznenadio plasman golmana Tottenhama, Paula Gazzanige, koji je na drugom mjestu sa 15% glasova.

Nakon Gazzanige na trećem mjestu je Ruben Loftus-Cheek iz Chelseaja što je bilo veliko iznenađenje. On je dobio 13.75% glasova. Iza igrača Chelseaja nalazi se Andre Gomes (Everton) 11.25% glasova, a potom slijedi Marco Asensio (Real Madrid) sa 8.75% glasova. 

Iza Asensia slijedi Oliver Giorud sa 7.5% glasova, dok je na sedmoj poziciji Gerad Pique koji je dobio također 7.5% glasova. Najveće iznenađenje je što se Cristiano Ronaldo našao na tek osmom mjestu sa 6.25% glasova od ljepšeg spola.

Nakon Ronalda na listi je Lionel Messi koji je dobio skromnih pet posto glasova, a u TOP 10 je još Sergio Ramos iz Real Madrida koji je od pripadnica ljepšeg spola dobio 3.75% glasova.

(sportsport.ba)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close