Zašto se muškarci naglo povlače i nestaju poput vjetra

Jeste li se ikad zapitale zašto muškarci naglo izgube interes? U jednom trenutku živite bajku, a u drugom se bajka pretvara u horor.

Teško ćete doživjeti da muškarac izgubi interes za nogomet ili za druženje s prijateljima. No, kada su u pitanju žene, svakoj se to može dogoditi te se vrlo vjerojatno i dogodilo. Naravno da imamo pravo izgubiti interes za nekoga za koga se ispostavilo da nam ne paše onoliko koliko smo mislili ili željeli (posesivnost, ljubomora, gluma, laganje itd.). No, što ako ste bile savršene cijelo to vrijeme te vam nije jasno što ste napravile krivo da je on izgubio interes?

Razlog je uglavnom uvijek isti, i svima nama dobro poznat – strah od obaveze!

U takvim situacijama pravo je pitanje što nije u redu s njim, a ne s vama. U redu nije njegov strah od obaveze. Neki taj strah uspiju nadvladati kako odrastaju te postaju onakvi muškarci za koje se žene žele udati, dok oni drugi ostaju muškarci kakvog niti jedna žena ne bi za muža ni  majka za zeta. Takvi muškarci jednostavno ne žele izgubiti osjećaj da su slobodni i dostupni te se ne žele lišavati uzbuđenja koje im donosi neprestano osvajanje. Iz tog razloga, ono što osvoje vrlo im brzo prestane biti zanimljivo, jer su se uvjerili da to mogu imati. Tada kreću u daljnje osvajanje i dokazivanje samom sebi da su poželjni. I tako sve dok postoje zainteresirane, a znamo da svaka padne prvo na jednog takvog, prenosi index.

Imamo li i mi prste u njegovoj odluci?

Ima nešto u tome da i žene vrlo često brzaju kada su u pitanje veze (dva savršena spoja i već se vide u braku). No, najviše ima u tome da od takvog muškarca pobjegnete glavom bez obzira i da si priznate da on nikada neće biti ono što vi želite, samopouzdan i stabilan muškarac.

Hoće li on ipak “skužiti da sam ja ona prava”?

Ako mislite da će se zbog vas promijeniti, vrlo vjerojatno ste gledale previše američkih filmova. Zato umjesto samozavaravanja, krenite dalje i pružite priliku nekom boljem.

(24sata.info)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close