Zajedničke karakteristike varalica su..?

Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. Čak i ako imate jednako dobar seksualni život, moguće je da vara.

Muškarci koji varaju stvaraju probleme ženama: nakon nekog vremena, počinjemo misliti da su svi muškarci isti. Iako to nije istina, istina je da oni muškarci kojima prevara nije strana, vrlo često dijele neke zajedničke karakteristike.

Čuvaju mobitel daleko od pogleda

Muškarac koji ne skriva ništa, ostavit će mobitel na stolu i otići do wc-a, iako mu cura sjedi odmah pored mobitela. Muškarac koji ima problem s ostavljanjem mobitela pored cure, očito nešto i skriva. Varalice često paničare kada je njihov mobitel predaleko od njih.

Nesigurni su

Zbog izgleda, težine, posla na kojem ih neko ne cijeni… Sve ove stvari mogu u muškarcu izazvati potrebu da vara, jer mu prevara vraća vjeru u to da je još uvijek dovoljno dobar muškarac.

Narcisoidni su

Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. I njima je potreban dokaz da su dovoljno dobri, a nakon što ga dobiju od vlastite djevojke, moraju ga potražiti i kod drugih žena, jer im jedna potvrda jednostavno nije dovoljno dobra.

Nisu nježni

Seksualni čin je jedno, a prava intimnost nešto sasvim drugo. Ako se tvoj dečko u zadnje vrijeme manje mazi nego što je to prije radio, postoji mogućnost da se mazi s nekim drugim. Čak i ako imate jednako dobar seksualni život, moguće je da vara, jer je seks fizički čin, dok je nježnosti teže odglumiti.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close