Visoko

Visočka ekspedicija na putu za Beograd

Nogometni klub “Bosna” Visoko po osamnarsti put ide na turnir u Beograd. Visočka ekspedicija kreće u petak, sa selekcijama pionira i predpionira.

Svoju prvu utakmicu igraju u subotu 27.11. protiv beogradske Crvene Zvezde sa početkom u 09:00sati. Utakmica će se odigrati na stadionu Rajko Mitić. Odmah poslije slijedi utakmice na Ada Ciganliji protiv ekipe FK Voždovac, sa početkom u 15:00h i 17:00h. U nedelju, 28.11. igra se utakmice protiv ekipa FK Čukarički sa početkom u 10:00 i 11:00sati, a potom sa ekipom FK Partizan u Zemunu sa početkom u 14:30sati. Između navedenih utakmica naša visočka ekspedicija će imati priliku da obiđe muzeje FK Crvene Zvezde i FK Partizan, te da upoznaju Beograd. Također, naša ekspedicija je u nedelju pozvana kao gost na prvenstvenu utakmicu između ekipa FK Voždovac i FK Partizan.

Za naš portal izjavu je dao koordinator omladinskog pogona NK Bosna Visoko Edin Muzaferija : “Velika nam je čast što po osamnaesti put idemo u Beograd i što će naša djeca odigrati četiri vrlo kvalitetne utakmice i steći nova prijateljstva. Veliko hvala našim domaćinima u Beogradu koji će nas po  ponovo ugostiti. Također se zahvaljujem UO NK Bosna Visoko što su podržali ovaj projekat”.

visoko.co.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close