logo
bios

Vinko Ćemeraš iz BiH pobjednik showa “The Voice Hrvatska”

Objavljeno prije 2 mjeseca . u ned, feb 23rd, 2020

Čapljinac Vinko Ćemeraš pobjednik treće sezone muzičkog showa “The Voice Hrvatska”.

U finalu za titulu najljepšeg glasa Hrvatske borili su se, osim Čapljinca, Albina Grčić, Bernarda Bobovečki i Filip Rudan, a glasovi gledatelja odlučili su kako je pobjednik Vinko.

Sva četiri finalista imala su tri nastupa – jednim su gledatelje podsjetili kako je sve počelo i izveli su pjesmu s kojom su nastupili na audicijama, jednu su pjesmu otpjevali zajedno sa svojim mentorom, a trećim oprostili su se od gledatelja koji su ih podržavali tokom trajanja “The Voicea Hrvatska”.

Foto: Dario Njavro/HRT

Foto: Dario Njavro/HRT

Emotivni Vinko svira gitaru, piše tekstove, kompnuje i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskom jeziku jer mu tako “puno bolje zvuče”.

Student je informacijskih nauka u Mostaru. Živi sam u porodičnoj kući i brine se o životinjama i imanju. Roditelji mu žive u Njemačkoj, a braća u Irskoj i Dubrovniku. Vinko svoju sreću želi pronaći u Zagrebu, a učešćem u The Voiceu želio je predstaviti svoje autorske mogućnosti.

Klix

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh