M plusOglasiVisoko

“Vimes”: Oglas za posao …

O firmi:

Visoko i njegova okolina su već dugi niz godina prepoznatljivi po proizvodnji kvalitetnih mesnih prerađevina. Svojevrstan pečat od 1997. godine, dalo je i poslovno društvo VIMES, koje je bogatim asortimanom proizvoda za rekordno kratko vrijeme postalo prepoznatljivo na bosanskohercegovačkom tržištu.

Dobrodošli!

Pozicija: Terenski komercijalista (biznis developer)

Terenski komercijalista (biznis developer) je odgovoran za održavanje i proširenje tržišta plasirajući asortiman prema definisanim normama planom prodaje na zadovoljstvo kupaca time kreirajući dugogodišnje povjerenje.

Mjesto rada: teren BiH

Broj izvršilaca: dva (2)

Opis posla:– Plasman proizvoda u skladu sa planom prodaje za postojeće kupce;– Otvaranje novog tržišta u skladu sa strategijom odjela za datu regiju;– Operativno izvršavanje marketing strategije odjela kroz aktivnu prezentaciju;– Pribavljanje podataka sa tržišta s ciljem analiziranja istog unutra odjela;– Obezbjeđivanje naplate potraživanja firme u skladu sa ostvarenim plasmanom;– Druga zaduženja po nalogu nadređenog.

Opšti uslovi:– Najmanje dvije (2) godine radnog iskustva na istim poslovima u istoj ili srodnoj industriji;– Vozačka dozvola „B“ kategorije (aktivan vozač).

Dodatni uslovi:– Odgovornost, ekstrovertnost i afirmativina komunikativnost;– Sposobnost decidnog praćenja instrukcija i pravovremenog izvršavanja operativnih zadataka sa podnošenjem odgovarajućeg izvještaja o učinku;– Jasno iskazana felksibilnost i proaktivnost na terenu;– Naglasak na organizacijske sposobnosti poštujući timski duh odjela;– Izražena samoinicijativa za davanjem prijedloga s ciljem unapređenja efektivnosti i efikasnosti odjela u obimu rada;– Srazmjerna IT pismenost.

Nudimo Vam:– Zasnivanje punog radnog odnosa, uz obavezni probni rad na period od tri (3) mjeseca;– Prijavu na penziono i zdravstveno osiguranje;– Rast plate proporcionalno ostvarenim rezultatima;– Finansijske stimulacije za izvanredne rezultate;– Službeni automobil;– Službeni mobitel;– Fleksibilno radno vrijeme;– U određenoj mjeri autonomiju u radu na terenu.

Način prijave:

Zainteresovani kandidati mogu u sjedištu firme popuniti aplikaciju prijave.

Prednost imaju aplikanti prema dužini radnog iskustva na istim poslovima.

Aplikanti koje ne ispunjavaju Opšte uslove neće biti razmatrani za zaposlenje. Hvala narazumijevanju.

Datum isteka oglasa: do upražnjenja otvorenih pozicijaOglas za posao vozača – dostavljača

Zbog uspješnosti dosadašnjeg poslovanja, širimo kapacitete kanala distribucije. Dobrodošli!

Pozicija: Vozač – dostavljač

Vozač – dostavljač je odgovoran za ispravan prijem i pravovremenu distribuciju robe.

Mjesto rada: teren BiH

Broj izvršilaca: dva (2)

Opis posla:– Prijem i pravilan utovar robe;– Pravovremena distribucija sa 100% efektivnim istovarom;– Monitoring i održavanje zaduženog transportnog vozila;– Druga zaduženja iz radnog obima po nalogu nadređenog.

Opšti uslovi:– Najmanje šest (6) mjeseci radnog iskustva na istimposlovima u istoj ili srodnoj industriji;– Položen državni ispit za vozača;– Prebivalište na području mjesta rada.

Dodatni uslovi:– Odgovornost;– Preciznost i tačnost u radu;– Sposobnost decidnog praćenja instrukcija i pravovremenog izvršavanja operativnih zadataka;– Jasno iskazana fleksibilnost u radu;– Naglašena komunikativnost i svijest o važnosti saslušanja u dvosmjernoj komunikaciji sa kupcem;– Izražena samoinicijativa za davanjem prijedloga s ciljem unapređenja efektivnosti i efikasnosti u obimu rada.

Nudimo Vam:– Prijavu na penziono i zdravstveno osiguranje;– Finansijske stimulacije za izvanredan rad;– Mogućnost napredovanja prema iskazanim interesima.

Način prijave:

Zainteresovani kandidati mogu u sjedištu firme popuniti aplikaciju prijave.

Prednost imaju aplikanti prema dužini radnog iskustva na istim poslovima.

Aplikanti koje ne ispunjavaju Opšte uslove neće biti razmatrani za zaposlenje. Hvala narazumijevanju.

Datum isteka oglasa: do upražnjenja otvorenih pozicijaShow More

Related Articles

Back to top button
Close
Close