VIDEO/ ‘ROMANIJA’ UZDRMALA REGION: Hrvati totalno ludi za Halidom: Novi spektakularni koncert 21. marta u zagrebačkoj Areni!

Aktuelni Halidov album ‘Romanija’ u izdanju diskografske Hit Records u kratko vrijeme protresao je cijelu regiju, te postigao veliki uspjeh među najvećim poklonicima zvuka Halida Bešlića, ali i onih koji su to tek postali

(DEPO)

‘Romanija’ je s velikim nestrpljenjem dočekana u cijeloj regiji, te postala izdanje koje je dobilo epitet krune karijere Halida Bešlića. Nove pjesme ostavile su sve bez daha, posebno hitovi ‘Lavanda’ i ‘Sviće zora’, a Halid je još jednom pokazao zašto je toliko godina pri samome vrhu muzičkih zvijezda cijele regije!

Ljubitelji bogatog opusa velike regionalne zvijezde Halida Bešlića ponovno su došli na svoje; 21. marta ove godine Halid će održati spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni, a na pozornici će mu se pridružiti brojni prijatelji koji za sada ostaju iznenađenje.

Kako sam Halid kaže, u Zagrebu ima vjernu publiku te ističe kako između njega i zagrebačke publike postoji neka posebna veza. Ovaj koncert nastavak je jedne lijepe priče, naime Halid je prije nekoliko godina Arenu napunio dva puta i to dva dana za redom, te ističe kako nije mala stvar ponovno nastupati u tako velikoj i prelijepoj dvorani.

Poznavajući Halida u pripremi je koncert za pamćenje, a publika će moći uživati u najvećim hitovima iz njegove dugogodišnje karijere, među kojima svakako treba istaknuti ‘Prvi poljubac’, ‘Miljacka’, ‘Čardak’, ‘Ljiljani’, ‘U meni jesen je’, ‘Malo je, malo dana’, ‘Iznad Tešnja’, ali i onim novijim pjesmama sa aktualnog albuma ‘Romanija’.

Svoju ulaznicu za koncert o kojem se već sada priča, Halid i prijatelji u zagrebačkoj Areni, 21.03.2014., potražite putem sistema Eventim – http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/halid-beslic-i-prijatelji-zagreb-arena-351126/event.html

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close