LifestyleTehnologija

Viber donosi velika iznenađenja za sve korisnike Windowsa

Viber je sada univerzalna aplikacija koja jednako dobro radi na Windows 10 PC i Windows 10 Mobile uređajima, računarima, tabletima i telefonima.

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka, s preko 754 miliona jedinstvenih korisnika širom svijeta, predstavila je najnoviju verziju svoje aplikacije za Windows 10.

Ova značajna tržišna novina predstavlja rezultat bliske saradnje između Microsofta i Vibera, a nastala je na temelju prijedloga da Viber bude jedna od prvih aplikacija na svijetu kojoj je ponuđeno da razvije svoju novu verziju za zadnje izdanje Windowsa.

Izazov na koji je Viber odgovorio tokom ovog procesa, postavši prva aplikacija za razmjenu poruka koja je razvila svoju do sada najpristupačniju verziju za mobilne telefone, tablete i PC računare, podstaknuta je činjenicom da su korisnici Windowsa ujedno i među najviše privrženim i najzadovoljnijim korisnicima Vibera na svijetu

Neke od najuzbudljvijih novih funkcija koje su od sada dostupne na Viberu za Windows 10 sadrže javne razgovore, zaštitnu enkripciju s kraja na kraj komunikacije i integraciju People aplikacije.

Aplikaciju možete preuzeti putem Windows Storea, a za detaljnije informacije o novoj verziji Viber aplikacije za operativni sistem Windows 10, posjetite Viberov blog i saznajte što sve o cijelom tokom projekta misli menadžment i tim programera kompanije Viber, prenosi windowsnovosti.com.

(Vijesti.ba)

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close