BiHPrivreda

Uz skoro otvaranje Swissotel Hotela – Posao.ba regrutuje 150 radnika

Bosanskohercegovačka Agencija za posredovanje u zapošljavanju Posao.ba ekskluzivni je posrednik u zapošljavanju osoba za 150 radnih mjesta u hotelu Swissotel Hotel & Resort, koji posluje u okviru grupacije Al-Shiddi Group, a koji će biti otvoren u Sarajevu do sredine godine. 

Agencija Posao.ba rukovodi cjelokupnim procesom zapošljavanja, uključujući regrutaciju i selekciju kandidata. Posredstvom Agencije Posao.ba klijent je već odabrao i zaposlio generalnog menadžera vrhunskog, „five star luxury“, hotela u Sarajevu.
Prije desetak dana, na web stranici www.posao.ba, objavljen je javni poziv zainteresiranim kandidatima, za prijavu na osam pozicija srednjeg menadžmenta u hotelu.

U narednim danima očekuje se objavljivanje javnog poziva i za ostala radna mjesta.

Kako bi zainteresiranim kandidatima, što više, približili mogućnosti zapošljavanja u Swissotel Hotel & Resort, predstavnici Agencije Posao.ba planiraju održati Sajam zapošljavanja – 22.02.2018. godine, u SCC-u Sarajevu.

Nakon prikupljanja prijava, do kraja marta ove godine, pristupiti će se selekciji i uslijedit će intervjui sa odabranim kandidatima, nakon čega će Posao.ba, klijentu predložiti više kandidata za svaku od pozicija, za koju je objavljen javni poziv.
Swissotel Hotel & Resort u Sarajevu, kako je to portal Indikator.ba prvi najavio, otvara “five star luxury” hotel, koji će svojom ponudom značajno unaprijediti hotelsku i ugostiteljsku ponudu glavnog grada BiH, što predstavlja jedinstvenu mogućnost za rad i sticanje novih znanja i iskustava, u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, ali i jednoj od najprestižnijih hotelskih grupacija.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close