-TopSLIDEBiHPrivredaVisoko

Ugarak-produkt: Sistemi prozora i vrata za najstrožije energetske norme

Ugarak-produkt je bosanskohercegovačka kompanija koja se bavi proizvodnjom svih vrsta i dimenzija prozora sa i bez roletni, vrata, izloga, ovješenih staklenih fasada, zimskih vrtova, višenamjenskih kioska, poslovnih objekata, unutrašnjih i vanjskih prozorskih klupica.

Rezultati proizvodnog programa su proizvodi od provjerenog kvaliteta sačinjeni od visokokvalitetnih repromaterijala i to: PVC profili firme REHAU, Aluminijski profili firmi FE-AL Široki Brijeg i Schüco Njemačka, okova firmi GU, Schüring i Winkhaus.

Proizvodi se odlikuju izuzetno privlačnim dizajnom, jednostavnim otvaranjem, protuprovalnom zaštitom, izuzetno visokim stepenom zvučne i toplotne izolacije, jednostavnim održavanjem, kao i izuzetnom trajnošću.

Uz kvalitetne proizvode Ugarak-produkt pruža najbolji servis, tako da je prvi i osnovni prioritet ove kampanje zadovoljan kupac. Ugarak-produkt svjestan stalnog razvoja
novih tehnologija ulazi u nabavku kompletno nove linije za izradu termo stakla, kao i kompletne linije za izradu aluminijskih prozora i fasada.

Kompletnu ponudu možete pogledati u katalogu na ovom linku.

Akos.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close