NogometSport

UEFA kaznila “Zrinjski” sa 41.000 eura i još…

Zbog korištenja pirotehnike na četiri utakmice (domaće utakmice protiv Akademije Pandev, Malmea i Utrecht te gostujuća utakmica protiv Utrechta) Zrinjski je kažnjen ukupnim iznosom od 41.000 eura i još…

HŠK Zrinjski će UEFA-i morati platiti ukupno 96.000 eura zbog propusta na utakmicama kvalifikacija za Europsku ligu, objavio je u ponedjeljak mostarski klub.

Zbog korištenja pirotehnike na četiri utakmice (domaće utakmice protiv Akademije Pandev, Malmea i Utrecht te gostujuća utakmica protiv Utrechta) Zrinjski je kažnjen ukupnim iznosom od 41.000 eura.

Zbog nedoličnog ponašanja gledatelja na utakmici s Malmeom Zrinjski je kažnjen s dodatnih 20.000 eura.

Zbog blokiranih prolaza na tribinama na toj utakmici kazna je 12.000 eura, za ubacivanje predmeta u teren 10.000 eura te zbog nedovoljnog pretresa gledatelja na ulazima 5.000 eura, prenosi Fena.

Što se tiče utakmice s Utrechtom, kazna za utrčavanje gledatelja u teren je 5.000 eura, a zbog kršenja propisa skupljača lopti kazna je 3.000 eura.

“HŠK Zrinjski želi se još jednom zahvaliti svim istinskim navijačima na sjajnoj atmosferi u europskim utakmicama, ali ujedno uputiti i apel za zajedničku borbu protiv navedenih prekršaja u budućnosti s obzirom na činjenicu da su kazne UEFA-e iz godine u godinu sve rigoroznije”, poručili su iz Zrinjskog.

SB

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close