Učestvuj na seminaru i ‘nauči da se boriš za održivu budućnost’!

Pozivaju se studenti i mladi sa VSS do 30 godina starosti sa mjestom prebivališta na području Općine Novi Grad Sarajevo za učešće u terning seminaru „Nauči da se boriš za održivu budućnost“, u organizaciji Udruženja za mlade Youth Prosperity i Općine Novi Grad Sarajevo

Trening seminar će Vam omogućiti edukovanje i osposobljavanje da budete konkurentniji na tržištu rada, upoznavanje sa specifičnim bosanskohercegovačkim tržištem rada, unaprijediti Vašu poslovnu komunikaciju i osposobiti Vas za kvalitetno iskorištavanje vlastitog vremena općenito. Trening seminar će se realizovati u Centru za razvoj biznisa Općine Novi Grad Sarajevo, ulica Safeta Hadžića b.b., u novembru i decembru 2012. u trajanju od dva dana.

Udruženje za mlade „Youth Prosperity“ je osnovano u januaru 2012. Osnovna okupacija udruženja je bavljenje pitanjima mladih, nastojanje rješavanja problema mladih, što je pobliže definisano Statutom Udruženja. U radu udruženja aktivno sudjeluje osam članova, visokoobrazovanih mladih ljudi, koji su svoja znanja stekli na fakultetima Univerziteta u Sarajevu, u poljima društvenih nauka (ekonomskih, političkih, socioloških) i tehničkih nauka.

Misija Udruženja za mlade „Youth Prosperity“ je kontinuirani rad na poboljšanju kvaliteta života i životnih uslova mladih na području Općine Novi Grad Sarajevo, Kantona Sarajevo, ali i šire zajednice, kroz brigu o njihovim potrebama, željama i vrijednostima, s ciljem razvoja civilnog društva i lokalne zajednice.
Naša vizija je prosperitetna zajednica temeljena na aktivnom uključivanju mladih u društveni život zajednice.

Termini trening seminara:
1. srijeda, 14. novembar, 17:00h – 20:00h i četvrtak, 15. novembar, 17:00h – 20:00h;
2. srijeda, 21. novembar, 17:00h – 20:00h i četvrtak, 22. novembar, 17:00h – 20:00h;
3. srijeda, 28. novembar, 17:00h – 20:00h i četvrtak, 29. novembar, 17:00h – 20:00h;
4. srijeda, 05. decembar, 17:00h – 20:00h i četvrtak, 06. decembar, 17:00h – 20:00h;

Vaše prijave za učešće u trening seminaru možete slati na e-mail adresu [email protected]. Prijava obavezno treba da sadrži sljedeće informacije:

• ime i prezime učesnika,
• stručna sprema (za studente navesti fakultet i smjer na kojem trenutno studiraju),
• adresa i broj telefona,
• termin u kojem želite da pohađate trening seminar.

Ušešće na trening seminaru je besplatno.

Broj mjesta je ograničen.

(DEPO PORTAL)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close