LifestyleLjubav i sex

Učenice prodaju tijelo za 20 maraka!

VIDEO/ OKUPLJANJE MALOLJETNIH PROSTITUTKI

Snimak koji je šokirao Balkan: Učenice prodaju tijelo za 20 maraka!

Dogovarali smo se koga će na kraju da „vodi“, mene ili nju kada je raspravu prekinuo gazdaričin suprug, riječima: “Daj 250 eura i imaš 15 minuta na raspolaganju“, rekao je mušteriji, prepričava mlada prostitutka

Maloljetnička prostitucija veliki je problem u svijetu, ali i na ovim prostorima.

 

Naime, kako prenose srbijanski mediji, na jugu Crne Gore cvjeta maloljetnička prostitucija i to širokih razmjera.

 

U blizini mjesta Vranj, mlade djevojke prodaju svoje tijelo za cijenu od po 10 eura, a mušterije im uglavnom dolaze iz Albanije i Kosova.

 

Jedna od prostitutki za crnogorske medije opisala je jednu situaciju iz “balkanskog centra prostitucije” u Vranju.

 

– Jednog jutra kada smo popili malo više u kafani smo ostali ja, gazdarica, njen suprug i jedan klijent Albanac. Trebalo je da ja odradim posao, ali gost je htio da povali gazdaricu – priča Barbara.

 

– Dogovarali smo se koga će na kraju da „vodi“, mene ili nju kada je raspravu prekinuo gazdaričin suprug, riječima: “Daj 250 eura i imaš 15 minuta na raspolaganju“, rekao je mušteriji. Ovaj je odmah pristao i on i gazdarica su otišli u sobu. Gazda i ja smo izašli napolje i zapalili cigaretu. Činilo mi se da je nervozan. Šutio je i šetao. Nakon petnaest minuta Albanac i njegova žena sišli su u dvorište, on je stavio novac u džep i sa ženom otišao kući. Kao da je sve normalno i kao da se do prije par minuta nije kresala sa drugim – opisuje Barbara jednu od scena kojoj je prisustvovala.

 

Na internetu se pojavio i amaterski snimak okupljanja prostitutki:

 


ŠOK I NEVERICA- Učenice iz Vranja prodaju svoje… by dekaavram

 

(Avaz.ba)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close