U Visokom otvoren izložbeno – prodajni sajam “Dani organske proizvodnje”

U organizaciji Saveza udruženja organskih proizvođača ORGANSKO FBiH, a pod pokroviteljstvom Općine Visoko danas je u ulici Alije Izetbegovića otvoren  izložbeno- prodajni sajam “Dani organske proizvodnje”.

Na sajmu koji će trajati od 8.do 10. septembra, učestvuje 26 proizvođača, a na ovoj već tradicionalnoj, osmoj po redu manifestaciji posjetitelji i kupci mogu pronaći, pored visočkih proizvoda, na štandovima i proizvode iz Bosanske Krupe, Bihaća i drugih gradova Federacije BiH.

Prilikom otvaranja sajma prisutnima se  obratio predsjednik Saveza udruženja organskih proizvođača FBiH, Sejad Herceg, koji je poručio da je ovo  manifestacija koja je doprinijela razvoju organske proizvodnje i u Visokom, te da daje  priliku proizvođačima da prikažu svoje proizvode i da podijele svoja iskustva u polju uzgajanja organskih proizvoda.

Na ceremoniji otvaranja uručena je zahvalnica Općini Visoko  za pokroviteljstvo sajma “Dani organske proizvodnje” i priznanje firmi “MOBIS PHARM” za postignite rezultate u organskoj proizvodnji.

Seminar I Sajam Org Proizvodnje 069

 

Press Općine Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close