Tri vježbe koje tope omraženi šlauf oko struka

Takozvani šlaufovi oko struka, odnosno masne naslage koje najviše primjećujemo kada zakopčamo hlače jedan su od najvećih neprijatelja svake žene. S obzirom na to da je predio struka najteže dovesti u red donosimo tri lagane vježbe za koje ćete trebati izdvojiti samo 20 minuta, a koje možete raditi kod kuće

(zadovoljna.hr)

Takozvani šlaufovi oko struka, odnosno masne naslage koje najviše primjećujemo kada zakopčamo hlače jedan su od najvećih neprijatelja svake žene. S obzirom na to da je predio struka najteže dovesti u red donosimo tri lagane vježbe za koje ćete trebati izdvojiti samo 20 minuta, a koje možete raditi kod kuće.

Vježba 1.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena i raširite ruke. Sagnite se u pretklon, jednom rukom dotaknite vrh prstiju suprotne noge, a drugu naslonite na struk te isto ponovite naizmjence s drugom rukom.

Vježbu ponovite 100 puta, odnosno svaku stranu 50 puta.

Vježba 2.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena, s lagano savijenim koljenima. Ruke stavite iza glave i raširite laktove kao kada radite sklekove. Okrećite gornji dio tijela u lijevu te naizmjence u desnu stranu koliko god možete, a da pritom ne pomičete bokove.

Vježbu ponovite 100 puta, odnosno svaku stranu 50 puta.

Vježba 3.

legnite na pod ispruženih nogu i zategnite stopala prema gore, a ruke podignite iznad glave. Noge podignite od poda te krenite sa spuštanjem ruku prema nogama tako da s poda podignete ramena kao da radite plitke trbušnjake te se polako vratite u početni položaj.

Vježbu ponovite 40 puta.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close