logo
bios

Top 5 najzgodnijih sportaša na svijetu

Objavljeno prije 6 mjeseci . u pon, dec 16th, 2019

Da li se slažete sa našom listom?

Najuspješniji sportaši svijeta plijene pažnju svojim talentom, ali i izgledom. Iako je ljepota vrlo relativan pojam, ovi talentovani i opasni momci izazivaju itekakvo zanimanje kod pripadnica ljepšeg spola. Medijima kruže brojne liste zgodnih i nešto manje zgodnih sportaša. I mi smo se odlučili pridružiti svjetskim trendovima te smo na temelju informacija koje je objavila jedna agencija za statističke podatke napravili vrlo zanimljivu top listu.

S obzirom da je bilo vrlo teško izdvojiti samo 5 sportaša koji privlače svojim izgledom i šarmom, odlučili smo se zadržati samo na popularnim sportovima.

Yoann Gourcuff

Bivši francuski reprezentativac svakako je zaokupio pažnju mnogih ženskih srca. U anketi koja je sprovedena, mnoge Francuskinje upravo njega smatraju najzgodnijim muškarcem na svijetu.

Grigor Dimitrov

Grigor dimitrov je profesionalni bugarski teniser sa prebivalištem u Monte Carlu, Monaku. Pored neosporivog talenta, njega krasi i izuzetno privlačan izgled koji mu je u životu kako kaže donio samo dobro.

Neymar Jr.

Neymar od samog početka svoje karijere privlači veliku pažnju medija, ali i pripadnica nježnijeg spola. Neymar je brazilski nogometaš koji svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegova egzotična ljepota ga odvaja od drugih sportista i baš zato se nalazi na ovoj listi.

Fernando Verdasco

Fernando Verdasco je najljepši teniser svijeta, ako je suditi po ženskim mišljenjima. Žene ovog tenisera svrstavaju u top 5 najljepših i najšarmantnijih sportaša. Kažu da nije sve u mišićima i isklesanom tijelu, već veliku ulogu igra šarm i osmijeh.

Tom Brady

Iako je uveliko zagazio u petu deceniju života, mnoge žene ga i dalje smatraju najprivlačnijim muškarcem. Najljepši predstavnik američkog fudbala ne ostavlja bez daha samo svojim izgledom, već i velikim talentom koji mu je donio nebrojeno priznanja, nagrada i prvenstava.

https://body.ba/

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh