TKD “Bosna” Visoko i “Brovis” potpisali Ugovor o sponzorstvu

Saopćenje za javnost

Ovom prilikom sa zadovoljstvom, obavještavamo  javnost da je Taekwondo klub „Bosna“ Visoko danas (10.07.2013) u prostorijama firme Brovis d.o.o . Dobrinje-Visoko potpisao ugovor o sponzorstvu ove firme i našeg kluba za naredni period.

Drago nam je da je jedna tako uspješna firma u našem gradu ali i u BiH u potponosti prihvatila naš zahtjev za sponzorstvo,što do sada nismo naišli na takvo razumijevanje i pored svih naši ostvarenih rezultata.
Podsjećamo  da je Taekwondo klub „Bosna „ Visoko u proteklom periodu bio kao i danas jedan od naj brojnijih, naj uspješnijih i naj trofejnijih sportskih kolektiva kako u našem gradu tako i BiH.

Ovaj ugovor o sponzorstvu omogućit će našem klubu i našim talentovanim i uspješnim takmičarima veliki napredak i nastupe van granica BiH što do sada nismo u većini slučajeva bili u mogućnosti zbog financijske situacije.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktor firme „Brovos“d.o.o. gospodin Refik Kurgaš i  predsjednik Taekwondo kluba „Bosna“ Visoko Edin Kajević.

Uprava Taekwondo kluba „Bosna“ Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close