Tajne koje žena nikad neće reći muškarcu

Neke stvari žena će jednostavno zadržati za sebe, piše Red Alert, a muškarci bi mogli ostati vrlo iznenađeni ako saznaju što se sve krije u ženskom umu.

1. Niti jedan muškarac ne može nadmašiti najbolju prijateljicu svoje partnerice. Ona zna baš sve, od njezina žiro računa pa do ljubavnih problema i tajni iz prošlosti. Ako vam se ponekad učini da je tako, nemojte biti povrijeđeni jer je ženina prijateljica njezina produljena ruka u životu.

2. Iako se muškarci tome ne bi nadali, žene jako uzbuđuju njihove ruke.

3. Kada par živi zajedno, žena će često kriomice spavati u partnerovoj majici kada on ode na put zbog čežnje koju osjeća.

4. Nikada neće otkriti točan broj ljubavnika. Istraživanja kažu da je taj broj uvijek nešto veći od izrečenog jer se žena boji da će ostaviti loš dojam na muškarca.

5. Prije nego što prvi put spavaju s nekim muškarcem, često maštaju o njemu.

6. Vole uspoređivati sadašnje partnere s bivšima.

7. Ne mogu si pomoći i žele znati što više o vašim bivšim curama pa će ih izgooglati bez grižnje savjesti.

8. Kada se zaljube, to osjećaju toliko intenzivno da izgube apetit.

9. Jako se trude biti seksi i privlačne te utroše mnogo vremena na svoj izgled. No nikada neće priznati koliko su vremena provele na depilaciji, frizuri ili manikuri da bi bile privlačne.

10. Muškarcima se možda čini da su žene jako organizirane, ali vrlo često osjećaju da se sve oko njih raspada i da nemaju sve konce u rukama.

11. Nemojte biti naivni i misliti da ona ne zna za vaše pornofilmove i časopise ili web stranice koje rado posjećujete, a vi to skrivate jer ne želite da vam se smije.

12. Stara je priča da žene uvijek kasne sa spremanjem kada negdje idete zajedno. Zato upamtite da njena izjava da je upravo gotova znači da joj treba barem još pet minuta, prenosi tportal.

13. Isto vrijedi i za kašnjenja. Kada kaže da stiže za pet minuta, znači da će za toliko krenuti i da će otprilike toliko kasniti.

14. Ako prizna da ste je rasplakali nekoliko puta, znači da je zbog vas plakala barem duplo od onoga što je rekla.

15. Žene željno iščekuju pozive partnera i ponekad su time opsjednute, posebno nakon prvog spoja. Ako kažete da ćete nazvati, onda tako i učinite. Što prije!

16. Vole male prljave razgovore za vrijeme seksa, ali ih je sram to priznati.

17. Na početku veze zbog zaljubljenosti idu toliko daleko da čuvaju sve njegove sms poruke ili snimke na telefonskoj sekretarici.

18. Žene nose ‘bapsko’ donje rublje i ne brinu jesu li savršeno depilirane ako same sebe žele spriječiti da prerano s nekim ne uskoče u krevet.

19. Previše troše na garderobu i toga su itekako svjesne.

20. Analiziraju i promatraju sve što partner radi, a povremeno ih testiraju samo da bi vidjele da li su voljene. Stoga nikada nemojte dati pozitivan odgovor na pitanje o seksu u troje.

21. Ženama je potrebna potvrda da su željene i ako ste to pokazali već 100 puta, ona će željeti i 101-vi.

22. Ljubomorna je predivna u malim dozama. Vidite li partnericu da flertuje s konobarom, zapravo se obraća vama i želi da reagirate.

23. Većina svađa započinje kada žena osjeća da ju muškarac ignorira. Žele pažnju i zatim započinju svađu oko nečega što im uopće nije toliko važno.

24. Čak i kada inzistiraju da same plate večeru na prvom spoju, svejedno misle da ste škrtac ako popustite.

25. Iako imaju uspješnu karijeru te su financijski neovisne, žene se vole podati u krevetu i biti podređene. Najsretnije su kada ih partner ponese u krevet bez najave i preuzme kontrolu.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close