Taekwondo klub „Bosna“: Saopćenje za javnost

Povodom uspješnog obaranja Ginisovog rekorda našeg šampiona i majstora Edina Kajevića u razbijanju kokosovih oraha laktom dobili smo veliki broj poruka i čestitki na koje nismo uspijeli odgovoriti, te se ovom prilikom  zahvaljujemo svima  na upućenioj podršsi i čestitkama.

Svjesni da je ovo bio veliki događaj i uspijeh kako za gospodina  Edina Kajevića ,kao predsjednika i glavnog trenera Taekwondo kolektiva „Bosna“ tako  za cijelu BiH.

Osjećamo potrebu da se javno zahvalimo mnogobrojnoj publici koja je bodrila ovaj spektakl, zatim svim našim članovina ,prijateljima i simpatizerima  na nesebičnoj podršci.

 

Zahvaljujemo se i svim sportistima i sportskim klubovima iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije i Njemačke koji su  ovom prilikom bili sa nama a posebno Taekwondo klubu „Mosan“ iz Hamburga i master Muhamedu Kahrimanoviću.

Neizmjernu  zahvalnost dugujemo brojnim medijima i uvaženim sponzorima bez kojih ovo,jednostavno ne bi bilo moguće ostvariti i nadamo se da ćemo i u buduće nastaviti suradnju i opravdati ukazano povjerenje.

Taekwondo kolektiv „Bosna“  nastavlja sa pripremema za polaganje većih pojaseva i intenzivnim  treninzima u dosadašnjim terminima,na svim punktovima:  Visoko, Moštre, Muhašinovići, Gračanicia, Breza centar, Breza mahala i Vareš majdan. Početkom naredne godine očekuje nas nova takmičarska sezona u kojuj ćemo nastojati zadržati  osvojene tiule a prije svega titulu državnog prvaka BiH.  Također u narednoj, 2015.godini u odnosu na sve predhodne godine , planiramo  više učestvovati i  ostvariti više rezultata na internacionalnim evropskim i balkanskim prvenstvima.

Sportski pozdrav.

Uprava Taekwondo kolektiva „Bosna“

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close