Sve je spremno za koncert Miligrama, koji će se održati 17. maja

Glavni protagonisti ovog koncerta, momci iz Miligrama, ovih dana su završili s posljednjim pripremama i odabirom repertoara kojim planiraju oduševiti sarajevsku publiku, koja ih, po broju kupljenih ulaznica, s nestrpljenjem očekuje. Bend danas stiže u Sarajevo, a u četvrtak je planirano  druženje u Ferhadiji s najvjernijim fanovima, a taj dan će bend u Zetri održati i posljednju generalnu probu pred koncert.

Neće izostati ni vrhunski pirotehnički efekti, kao ni animacije koje će se prikazivati na velikom LED-ekranu.

Ovim koncertom Miligram će ući u historiju, kao bend koji na sceni postoji manje od godinu dana, a napunit će jednu od najpoznatijih dvorana u regionu, sarajevsku Zetru.

Organizator koncerta Hayat Production poručuje da se sve odvija u najboljem redu, te da karata u prodaji ima još veoma malo. Ulaz u dvoranu bit će otvoren od 18 h, a sve oni koji su rezervisali VIP-ulaznice na ulazu će dočekati hostese koje će ih odvesti do predviđenih mjesta.

Koncert počinje u 20 h, te svu publiku u Zetri očekuje vrhunska pop rock zabava, koja će trajati više od tri sata.

Ono po čemu će ovaj koncert biti drugačiji od ostalih jeste da će ovo biti zajednička maturska večer srednjoškolaca iz cijele BiH.

Svi oni koji su kupe ulaznicu od prijatelja Mtela dobijaju startni paketa sa 12 KM na računu, a Nova Banka najsretnije nagrađuje sa 100 KM na platnoj kartici i druge vrijedne nagrade.

Ukoliko još uvijek niste kupili svoju kartu, još ih možete pronaći u uličnoj prodaji na platou Skenderije, Ferhadiji, Beba Kids – Ferhadija 21, Extramusic – Sarači 7 i putem sistema kupikartu.ba.

www.magazinplus.eu – Hayat, Ajla Arifović

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close