Šta su poznati radili prije slave: Harrison Ford bio stolar, Tom Cruise učio za sveštenika…

Da je Harrisonu Fordu kao mladiću neko rekao da će jednog dana biti svjetski poznata filmska zvijezda, vjerovatnu mu ne bi povjerovao, jer je čuveni glumac u to vrijeme bio – stolar. Mnogi poznati, prije nego što su zablistali na bioskopskom platnu, bavili su se zanimanjima koja su često sve samo ne glamurozna. Pročitajte kako izgeldaju neobične radne biografije zvijezda…

Oslobođenje

Harrison Ford

Uprkos činjenici da se nikad nije formalno obučavao za ovu vještinu, Harrison Ford je prije nego što se pojavio na bioskopskom platnu, radio kao stolar. Zanat je “pokupio” u Los Angelesu, a dok se bavio ovim poslom imao je priliku da pravi njameštaj za Richarda Dreyfussa, Johna Gregoryja Dana, Vallery Harper…

Eva Mendes

Glumica je kao tinejdžerka radila kao konobarica u italijanskom restoranu u okviru jednog tržnog centra, ali i na kisoku hot doga. Čak je i konkurisala za posao u maloprodajnoj robnoj kući Nordstorm, ali je jednom prilikom priznala da nikad nije bila zainteresovana za trgovački biznis.

Angelina Jolie

Isfrustrirana zbog načina na koji je jedna pogrebna kuća organizovala sahranu njenog dede, glumica je riješila da i sama uđe u ovaj posao. Međutim, njena karijera organizatora sahrana išla je samo dotle da je uspjela da dobije certifikat za bavljenje ovim poslom.

Kanye West

Dok je bio u srednjoj školi, suprug Kim Kardashianje živio neuporedivo manje glamuroznim životom nego sad, pa je jedno vrijeme čak radio kao prodavac u Gappovoj prodavnici. Reper se na ovo iskustvo čak i osvrće u jednoj svojoj pjesmi.

Jennifer Aniston

Glumica i bivša supruga Brad Pitta, koja se proslavila ulogom Rachel u čuvenoj TV seriji “Prijatelji”, morala je da radi brojne poslove u kojima danas niko ne bi mogao da je zamisli. Među njima je konobarisanje, ali i rad u telemarketingu za jednu kompaniju.

Gerard Butler

Zvijezda filma “300” profesionalnu karijeru je započeo kao, ni manje ni više, nego advokat. Nakon što je završio pravni fakultet, glumac se zaposlio u jednoj advokatskoj firmi, ali je na sreću svih obožavateljki koje uzdišu za njim, ubrzo dobio otkaz.

Hugh Grant

Možda ne biste vjerovali, ali Hugh Grant bi do detalja mogao da vam opiše po čemu se razlikuje impresionistička umjetnost Van Goga i Monea. Naime, britanskog zavodnika je glumačka karijera omela u ostvarivanju plana da doktorira istoriju umjetnosti.

Adian Brody

Dobitnik Oscara, koji je maestralno odigrao ulogu poljskog pijaniste u istoimenom filmu, zarađivao je džeparac zabavljajući mališane. Glumac je, naime, radio kao mađioničar, a glavna tezga su mu bili dječiji rođendani.

Tom Cruise

Čuveni sajentolog kao mladić je želio da bude sveštenik, pa se čak i upisao u školu. Međutim, uprava je otkrila da je buntovni Ctuise prokrijumčario alkohol u internat, pa je bio primoran da se ispiše. Neobično je to što je kasnije smisao svog života pronašao upravo u religiji sajentološke crkve.

Michael Fassbender

Ko bi pomislio da je čovek koji se u filmu “Sram” (“Shame”) besramno razgolitio i pokazao svoj ponos u punoj veličini, kao dječak bio asistent sveštenika. Tako je jedan od najobdarenijih muškaraca u Hollywoodu učestvovao u obredima krštenja i vjenčanja, dok se konačno nije okrenuo glumi.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close