Šta je najvažnije u životu svakog horoskopskog znaka

Svi delimo težnju prema nekim osnovnim ljudskim pravima poput prava na slobodu govora ili jednakost, ali je iznenađujuće kako pojedinci različito vrednuju pojedina prava, zavisno od njihovih horoskopskih znakova.

Pročitajte tekst i saznajte zbog čega vam toliko smetaju neki postupci dok vas se drugi uopšte ne tiču ili zavirite u unutrašnjost svog partnera ili šefa i shvatite šta ih izluđuje.

Ovan – Najvažnije im je budu ono što jesu
Ovnovi cene individualnost, nezavisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni ljubavnik im nikad ne sme govoriti šta bi trebao da rade ili kako da se ponašaju u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni da se uklope u neke norme. Žele da ih volite onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Njihov moto je : Biti!

Bik – Najvažnije im je da zadrže ono što im pripada
Bikovi naporno rade na svakom poslu kog se prihvate. Kada nešto postignu i ostvare, to ne žele ni s kim da dele. Najvažnije im je pravo na posedovanje. Praktičan su i prizeman znak, i zbog toga su odlični radnici. Nisu pohlepni – ako se bore za svoje pravo, bore se i za pravo svojih kolega, ali kada jednom steknu nešto u materijalnom smislu smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je : Imati!

Blizanci – Najvažnija im je sloboda mišljenja
Njihov briljantni um im je karta za svet. U svojim mislima mogu da odu gde god požele, ali blizanci vole da se kreću svojom brzinom i intenzitetom. Ideje su im čarobne. Ako im neko kaže kako previše razmišljaju, kako bi trebalo da budui praktičniji ili pogrešno gledaju na neku stvar, smrtno će se uvrediti. Njihov moto je: Misliti!

Rak – Najvažnije im je da prepoznate njihova osećanja
Rakovi su zabavni i zaigrani spolja, ali nežni iznutra. Njihovi osećaji su privatni i retko će vam priznati ili razgovarati o njima. Ali su intenzivni. Najdraže im je kada mogu uživati u punoći svojih osećaja. Njihov moto je: Osećati!

Lav – Najvažnije im je da se pokažu u najboljem svetlu
Lavovi su najdivnija, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Ali moraju imati mogućnost da to pokažu i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im niko ne oduzima njihov luksuz. Uvek moraju da budu u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im neko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: Želeti!

Devica – Najvažnije im je da donesu pravu odluku
Device su analitičari solarnog sistema. Sposobni su da primete i najsitnije detalje, pa im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije da prikupe mnogo podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: Analizirati!

Vaga – Najvažnije im je da ugode drugima i sebi
Ravnoteža ideja je prema vagama idealno stanje. Vagama je nužno pravo da upravo one odlučuju što je najbolje. Mada nikad ne preteruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je bitno: i posao i karijera i porodica. Njihov moto je: Postići ravnotežu!

Škorpion – Najvažnije im je da dobiju ono šta žele i koga žele
Škorpioni su najizdržljiviji znak zodijaka. Oni tačno znaju šta žele i mogu da podnesu dosta toga kako bi to dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju ne mogu biti potpuno srećni. Njihov moto je: Zaslužiti!

Strelac – Najvažnije im je da istraže i vide celu sliku
Strelčevi su obično spontani i rade ono što žele. Njima je vrlo važno da se zabave. Ne vole ozbiljne teme, a u svaku situaciju pokušavaju da unesu humor. Ipak, sposobni su da videdalje od drugih. Njihov moto je: Videti!

Jarac – Najvažnije im je od limuna naprave limunadu
Oni imaju moć da iskoriste i pronađu svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu da veruju u ono što su odlučili da veruju i izaberu ono što misle da mogu izabrati. Nije im uvek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: Popraviti!

Vodolija – Najvažnija im je sloboda, ali za sve
Oni su originalni i pragmatični humanitarci. Često znaju da šokiraju, ali i da inspirišu, pouče, nauče, objasne i shvate. Bore s za sve vrste sloboda, nikad nikoga ne osuđuju. Njihov moto je :Znati!

Ribe – Najvažnije im je da slede snove
Ribe naročito cene i zahtevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu da slede ono u šta veruju. Oduzmite im veru i to je kao da ste ribu stavili na suvo. Ribe vole da veruju kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: Verovati!

bubuinfo.rs

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close