Šok u Brazilu: Svjetsko prvenstvo za Neymara je završeno

Brazil je u šoku, a navijači domaćina Mundijala u suzama, jer je Svjetsko prvenstvo završeno za njihovog najboljeg igrača Neymara zbog povrede kičmenog pršljena koju je zadobio u četvrtfinalu sa Kolumbijom (2:1)

Neymar je osjetio snažan bol u leđima i u suzama je odvezen u privatnu bolnicu. Ne očekujemo da će biti spreman na vrijeme za meč sa Njemačkom na osnovu onoga što nam je doktor rekao i zbog te specifične povrede”, istakao je zabrinuti Scolari, koji nije mogao da se raduje prolasku u polufinale i okršaju sa Njemcima.

Neymara je povrijedio Camilo Zuniga, trenutno sigurno najomraženija ličnost u Brazilu, udarcem koljenom u leđa, a pregledima u bolnici su potvrđene najcrnje slutnje – da je Mundijal završen za glavnu zvijezdu domaće reprezentacije.

“Nažalost, Neymar je doživio frakturu trećeg kičmenog pršljena i čeka ga pauza od četiri do šest nedelja. Nije toliko ozbiljno da je potrebna operacija, ali mora da ide na terapije i da miruje kako bi se oporavio”, istakao je doktor selekcije Brazila Rodrigo Lasmar.

 

(blic.rs)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close