SEX KARTA SVIJETA: I Bosanke i Hercegovke među ‘lakim ženama’

Kontroverznii samoprozvani “svjetski zavodnik” ili “seks turista” Daryush Valizadeh, poznat i pod imenom Roosh V, postao je relativno popularan zahvaljujući blogu na kojem možete naći detaljne opise njegovih seksualnih podviga širom svijeta.

Daryush je objavio i nekoliko seksualnih vodiča koji su se očekivano našli na udaru feminističkih udruženja i onih koji smatraju da njegove teorije “ne piju vodu”. Ipak, postoji veliki broj onih koji se okupljaju na njegovom forumu i iznose sopstvena iskustva.

Na osnovu iskustva Daryusha Valizadeha i njegovih fanova, autor Nicholas Jack stvorio je kartu svijeta koja je u kratkom vremenu postala internet hit.

Karta pokazuje koliko su žene “lake” u pojedinim zemljama. Tako na primjer, Iran, Irak, Saudijska Arabija i Jemen pokazali su se kao najteža mjesta za pronalazak djevojke. Španija, Italija, Alžir i Libija su nešto otvorenije, a Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Austrija i Švedska spadaju u “normalnu” kategoriju.

U lakoj kategoriji našao se veliki broj zemalja, između ostalog Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija, a u vrlo lakoj kategoriji su Peru, Bolivija, Kuba i Tajland.

www.magazinplus.eu – Slobodna Bosna

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close