Servisne informacje za 03.12.2013. iz JKP Visočica

Vodosnabdjevanje uredno. U toku protekla 24 sata postavljeno je pumpno postrojenje III i pušteno je u probni rad, do sada su rezultati bili pozitivni i sve normalno funkcioniše.

Nastavljamo sa planskim aktivnostima i to: radovi u ulici Rašidovića – s tim da se i dalje vrše detaljne analize i mjerenja , ali ispitivanja tehničke mogućnosti da se prikljuće na vodovod korisnici u ulici Rašidovića koji do sada nisu imali gradsku vodu.
Pozivamo sve korisnike da izvrše utopljavanje vodomjernih šahtova, kućnih instalacija. Također upozoravamo da izvrše ispuštanje vode iz cijevi u objektima gdje niko ne stanuje kako ne bi došlo do pucanja istih i plavljenja objekata.

Poštovani korisnici, Jkp „Visočica“ je spremna za zimske uslove eksploatacije vodovodnog i kanalizacionog sistema, korisnici pripremite i Vi vaše kućne istalacije.

Kanalizacioni sistem normalno funkcioniše.

Odvoz smeća

Danas je planiran odvoz za slijedeće ulice: Jalija, Čaršijska, Kožarski most, Kraljevac, Kralja Tvrtka, Podvisoki I, Tabhanska, Sarajevska, Zanatski centar, Ibrahima Hodžića, Franjevačka, Podvisoki II, Moštrina, Varoška, Tekija, Prijeko, Ozrakovići, Jevrejska, Bulaklina, Bijela džamija, Oruča, Perendina, Šahinovića, šetalište Tabhana, Arnautovići, G.T.Polje, dio Srhinja, Dubrave, Gračanica, Mulići.

Čišćenje ulica

Čišćenje ulica se obavlja po planu i programu za slijedeće ulice: Jalija, Čaršijska ulica, Podvisoki II, Moštrina, Varoška, Mule Hodžića, Tekija, Prijeko, Ozrakovići, Jevrejska, Bulaklina, Bijela džamija, Oruča, Perendina, Šahinovića, Ibrahima Hodžića, Franjevačka, Salihbegovića.

www.magazinplus.eu – JKP Visočica Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close