-TopSLIDEBiHPrivreda

“SEMKO”: Podsjećanje i čestitka

Mesna Industrija Semko d.o.o. Visoko

Datum osnivanja: 04.02.2009.

Mesna industrija “SEMKO” je plod dugogodišnje tradicije u proizvodnji i preradi mesa i mesnih proizvoda po recepturi familije Semić.

Osnovna djelatnost firme Mesna industrija “Semko” je proizvodnja i prodaja mesa i mesnih proizvoda sa posebnim akcentom na tradicionalne visočke suhomesnate proizvode po kojima je ovaj kraj nadaleko poznat.

MI “Semko” ima i kompletno opremljen specijalizovan vozni park koji služi za dostavljanje robe. Opremljena savremenim sistemima za hlađenje, dostavna vozila mogu odgovoriti rigoroznim zahtjevima za čuvanje i ispravnost proizvoda.

Uz jedinstvenu recepturu pripremanja, misija firme je opskrbiti potrošače mesnim proizvodima najviše kvalitete prema svjetskim standardima. Potpuno su posvećeni proizvodnji kvalitetnih proizvoda od mesa i time stvaranju zadovoljnih potrošača. Kontinuiranom edukacijom zaposlenika i razvojem tehnoloških procesa MI Semko unapređuje znanje i iskustvo.
Mi Semko želi zauzeti jedno od vodećih mjesta u razvoju i proizvodnji kvalitetnih proizvoda od mesa, te proizvodnjom u najsuvremenijem proizvodnom prostoru i pod stalnom laboratorijskom kontrolom potrošačima pružiti sigurnost pri izboru proizvoda od mesa. Kroz konkurentnu prodajnu strategiju i investicije u proizvodne kapacitete želimo osigurati jaku i profitabilnu marketinšku poziciju za svoje proizvode.

visoko.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close