Saznajte šta je ženama najvažnije kod muškog “ponosa”

Da li je veličina penisa ženama važna, pitanje je o kojem se vječito raspravlja. Vjerujemo da to zavisi i o individualnim preferencijama svake žene, ali gledajući općenito, nježniji spol u novom je istraživanju dao svoj konačni odgovor o važnosti veličine penisa.

Istraživanje Sveučilišne bolnice u Zürichu dalo je konačan odgovor na vječno pitanje da li je veličina penisa ženama važna ili nije.

U istraživanju žene se rangirale karakteristike muškog spolovila prema tome koliko su im važne, a dobijeni podaci pokazali su da je obujam, odnosno debljina penisa ženama na trećem mjestu, dok je dužina tek na šestom mjestu.

Kao jednu od najvažnijih odlika ispitanice su navele izgled kože penisa, postojanje stidnih dlaka oko spolnog organa na drugom im je mjestu, dok se na prvom mjestu našao sveukupni izgled penisa. Dakle, ženama je od veličine puno važnije kako penis izgleda.

Prijašnje britansko istraživanje utvrdilo je da prosječna dužina penisa u erekciji iznosi 13.12 centimetara, a spuštenog 9.16 centimetara.

Autor: Mi. K. – avaz.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close