Saznajte kako vaš horoskopski znak čuva tajnu

Saznajte kojem horoskopskom znaku možete reći sve bez brige da će vašu tajnu ikada otkriti, a sa kojim horoskopskim znakom morate biti obazrivi dok mu pričate nešto što ne biste željeli da zna širi krug ljudi.

Ovan

Ako ste njemu ili njoj povjerili tajnu, pazite da ih ne iznervirate, jer će u trenutku vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira na to ko se nalazi u vašem prisustvu. To, naravno, neće uraditi s namjerom da vas oda, nego zato što oni prvo nešto urade, pa onda razmišljaju. Nije baš reprezentativan čuvar tajni.

Bik

Stabilan je i uporan, ali Bikovima povjeravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste povjerili, u svim ostalim slučajevima zadržite to za sebe. Bik će se potruditi da vam objasni kako to nije realno i pametno i da sebi bez razloga komplikujete život. Testirajte ga pričom, šta misliš o…Pa onda, tajna.

Blizanci

Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne povjeravajte ni u snu. Čak i da nema potrebu da ispriča nekome svježe vijesti, izletjeće se sasvim slučajno, dok pije kafu sa lokalnim biroom informacija, odnosno osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez pri pričanju tajni Blizancima.

Rak

Povjerljiv i lojalan, ali ako ćete ga tom tajnom rasplakati, ili učiniti sentimentalnim, ne progovarajte. Rak će vam ponuditi rame za plakanje, utjehu, zagrljaj, čaj…samo da vam pomogne. Sve u svemu na Rakove možete računati, čak i ako ga neko drugi vrbuje, jer koga voli-voli i nikada ne odaje ono što zna.

Lav

Tajne koje Lava mogu dovesti u iskušenje da se njima pohvali ili da se pred nekim dokaže, ne povjeravajte. A ako se radi o njegovom konkurentu,ili osobi koja mu je antipatična, ovaj savez sa vama oko tajne će biti jako interesantan i zanimljiv. Ako može da vam pomogne da pobijedite nekoga, tu je.

Djevica

Diskretna Djevica će čuvati povjerene informacije sve do trenutka vašeg udaljavanja od nje. Tada će iz nje pokuljati priče tipa “kad se samo sjetim šta sam sve znao(znala) i šutim, a ko mi je rekao hvala”. Dakle, samo ako ste sa Djevicom dovoljno dugo i planirate i dalje da budete, otvorite dušu.

Vaga

Oni su divni prijatelji, ali može se desiti da Vagu neka okolnost dovede na odmjeravanje razloga za ili protiv odavanja povjerene tajne. Dakle, iza njihovog šarma rijetko se krije krajnja povjerljivost. One su kao voditelji talk show emisija i rado šire priče svojih prijatelja, naravno, dobronamjerno.

Škorpija

Tajna koja hoda je Škorpijino drugo ime. Kada bi ih inkvizitori stavili na muke, oni bi šutili. Oni najbolje razumiju tajne, jer ih i sami imaju u većim količinama. A kada se nešto oda, javno ispriča, ili sazna, gubi draž i to više nije to. Slobodno povjeravajte sve, čak i zavjere koje kujete, oni će vam čuvati leđa.

Strijelac

Da nije urođene pričljivosti Strijelca, oni bi bili sjajni prijatelji. Naročito ako se tajne odaju uz čašicu ili flašicu razgovora, priči kraja neće biti. Može se desiti da misleći da im je neko drugi ispričao nešto, krenu da vam „od Kulina bana” pričaju sve čega se sjete, u vezi svih osoba koje su im ikada nešto povjerile.

Jarac

Prava „siva eminencija” zodijaka. To su vladari iz sjenke koji budnim okom otkrivaju tajne koje i ne želite da im povjerite. Jarčevi znaju kako da imaju koristi od čuvanja tajne, jer u zamjenu za njihovu diskreciju vi ćete im ugovoriti sastanak sa nekim ko im je potreban za posao. Njihove finansije su najveća tajna.

Vodolija

Ako želite da vam Vodolija bude čuvar tajne, morate imati krajnje eksentričnu tajnu, u svim ostalim slučajevima oni će se smijati vašoj potrebi da tu uobičajenu stvar smatrate tajnom. Na prvom okupljanju cijelog vašeg društva, ispričaće uz gomilu duhovitih dosjetki šta je vama tajna.

Ribe

Sa Ribama ne rizikujete puno. One će povjerene tajne možda i zaboraviti, a i ako ih zapamte, čuvaće ih zauvijek, jer Ribe su jako tajanstvene i zato vole osobe sa tajnama. Nekada im ne povjeravajte nešto što se kosi sa njihovim emocijama, mogu iz saosećanja sa vašim partnerom da ispričaju kako ga varate.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close