RukometSport

RK „Vogošća Poljine Hills“ – Spremni za osvajanje naslova prvaka BiH

Istinskim ljubiteljima rukometa neće manjkati dobre rukometne igre i uzbuđenja. Već od iduće srijede, tačnije 10.05.2017. godine kreće liga za prvaka rukometaša BiH. „LIGU 4“ igraju četri najbolja kluba, prvak regularnog takmičenja Premijer lige BiH Vogošća Poljine Hills koji sa 13 bodova više od drugoplasirane ekipe RK Borac m:tel ulazi u ovo doigravanje, aktuelni predstavnik BiH u SEHA Gasprom ligi Izviđač iz Ljubuškog, Borac m:tel iz Banja Luke i Konjuh iz Živinica.

U prvom kolu rukometni klub „Vogošća Poljine Hills“ će ugostiti RK „Konjuh“ iz Živinica. Susret je na rasporedu u srijedu, 10.05.2017. u dvorani „Amel Bečković“ u Vogošći. Početak utakmice je u 20,00 sati.

Iz tabora Vogošće najavljuju borbu za prvaka BiH, dobru, a prije svega fer-play utakmicu. Predsjednik RK „Vogošća PH“ gosp. Fetah Kadrić vjeruje kako je njegov tim spreman i da će sve od sebe da osvoje naslov prvaka BiH. Kako je kazao, nikome neće biti lako, ali momci su i više nego spremni da pruže publici dobar i kvalitetan rukomet.

Rukometni klub Vogošća Poljine Hills

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close