logo
bios

Razija Mujanović postala team menager ženskih košarkaških selekcija BiH

Objavljeno prije 11 mjeseci . u čet, mar 14th, 2019

Legendarna bh. košarkašica Razija Mujanović imenovana je za team menagera ženskih košarkaških selekcija BiH, potvrdio je Mirza Teletović na svom Facebook profilu.Predsjednik KS BiH je napisao da se nada kako će Razija uspjeti barem djelić svog bogatog iskustva prenijeti na nove generacije. Također, on je napisao kako se nada sa dolaskom Razije na ovu funkciju dolaze i bolji dani za žensku bh. košarku. 

“Ponosan sam što mogu objaviti kako je naša sportska heroina Razija Mujanović postala team menager ženskih košarkaških selekcija naše zemlje. Malo ko se može pohvaliti činjenicom da je član Kuće slavnih, kao naša Razija, za koju vjerujem da će i ovaj posao raditi s istim žarom, ljubavi i voljom, kao što je to bio slučaj na parketu i da će uspjeti barem djelić svog znanja i iskustva prenijeti na generacije koje dolaze. S Razijom, nadam se, dolaze još ljepši dani ženske bh. košarke”, napisao je Teletović na Facebooku.

Posljednjeg dana septembra prošle godine Razija Mujanović je primljena u FIBA-inu Kuću slavnih, a te noći je velika čast ukazana i Shaquilleu O'Nealu, Toniju Kukoču, Mickeyju Berkowitzu, Valdisu Valtersu, Peri Cameronu i Dušanu Ivkoviću.

Klix

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh