Priprema ponuđača iz BiH za sudjelovanje na projektima WB i EBRD-a

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Agencijom za javne nabavke BiH, Svjetskom bankom (WB) i Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), organizira prvi seminar pod nazivom „Priprema ponuđača iz Bosne i Hercegovine za sudjelovanje na projektima Svjetske banke (WB) i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD)“. Seminar će se održati 2. i 3. juna 2014. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH s početkom u 09:00 sati.

Cilj ovog seminara jeste povećanje interesa i mogućnosti BH kompanija za učešćem i dobivanjem ugovora na projektima koje financiraju EBRD i Svjetska banka. Seminar je namijenjen kompanijama iz oblasti građevinarstva, kompanijama koje se bave konsaltingom u raznim oblastima i onima koje nude usluge projektovanja, informatičkim kompanijama, revizorskim kućama.

Drugi dan seminara predviđen je za diskusiju između bh. kompanija i predstavnika Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD-a) i Svjetske banke (WB). Svi oni koji budu imali bilo kakvih nejasnoća iz oblasti navedenih u programu seminara, imaju priliku da ih u općoj diskusiji sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj i Svjetske banke razjasne.

Za prezentacije koje budu na engleskom jeziku obezbijeđen je prevod na B/H/S jezike. Učešće na seminaru je besplatno.

Svi zainteresirani za učešće na ovom seminaru popunjene prijavne obrasce mogu dostaviti do 30.05.2014. godine do 16:00 sati na email: [email protected] ili faks: 033 566 205.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte na broj: 033 566 201 (Šejla Delić).

magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close