M plusOglasiVisoko

Prijava za kviz “Svijet ISLAMA” za odrasle

PRIJAVA ZA KVIZ “SVIJET ISLAMA” ZA ODRASLE

Medžlis islamske zajednice Visoko, Omladinski krug Islamskog Centra Hanovi obavještava Vas o organizovanju kviza “SVIJET ISLAMA” za odrasle.

Sve zainteresovane, starosne dobi od 15 godina pa na dalje, pozivamo da prijave svoje ekipe koje će brojati po tri člana kako bismo mogli napraviti raspored takmičenja ekipa.

NAPOMENA: za učešće u kvizu se ne mogu prijavljivati svršenici medresa ili islamskih fakulteta.

Kviz će sadržavati pitanja iz dvije oblasti:

– Prva oblast je iz sire (životopisa Božjeg Poslanika Muhammeda a.s.) po knjizi “Zapečaćeni džennetski napitak” autora Safijurrahman el-Mubarekfuri.

– Druga oblast podrazumijeva osnove islama.

U kvizu učestvuju tri ekipe sa po tri takmičara. Kviz će se održavati u večernjim satima u prostorijama Islamskog centra Hanovi. Pravo učešća imaju svi zainteresovani bez obzira kojem medžlisu pripadali.

Rok za prijave je od 21.03.2016. godine do 03.04.2016. godine. Zamolili bismo Vas da ne kasnite sa prijavama i da tačno ispunite sve stavke koje se traže u prijavi.

Pozivamo sve, a posebno omladinu, da se odazovu ovom projektu jer smo pripremili prigodne nagrade. O početku kviza, te ostalim informacijama bit ćete blagovremeno obaviješteni putem našeg facebook profila OKIC-a.

Za sve dodatne informacije javite se u fb inbox OKIC-a ili kod imama Islamskog centra u Hanovima. Takođe, za učešće u kvizu se možete prijaviti i online putem obrasca koji se nalazi na slijedećem LINKU.

RUKOVODSTVO OKIC HANOVI

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close