-TopSLIDEBiHPrivreda

Pozivamo žene iz privrednog sektora u BiH da se pridruže inspirativnom okupljanju koje organizuje Asocijacija poslovnih žena She!

U toku je organizacija događaja koji će okupiti poslovne žene iz nekoliko gradova BiH. Ako ste žena koja uspješno žonglira između privatnih i poslovnih obaveza i pri tome ste još i vlasnica nekog biznisa, Vaša prisutnost ključna je za uspjeh ovog jedinstvenog skupa.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite 31.05.2024. godine u Tešnju i svojim dolaskom doprinesete i istaknete značaj svog poslovanja, kroz aktivnosti Asocijacije poslovnih žena She. Osim što ćete imati priliku da se povežete s drugim istomišljenicama, našem događaju prisustvovaće i značajni gosti iz privrednih komora, pružajući vam priliku za stvaranje važnih poslovnih konekcija.

U sklopu događaja, bit će organizirani B2B susreti poslovnih žena, što će dodatno obogatiti vaše iskustvo i omogućiti vam da proširite svoju mrežu profesionalnih kontakata.

Pozvane su i druge istaknute ličnosti, posebno žene koje djeluju u različitim sektorima u BiH, koje mogu doprinijeti našem radu. Kako bismo vam olakšali prisustvo, ostavili smo fleksibilne termine od 14h do 18h, prilagođene vašim obavezama. Važno je napomenuti da će centralni dio događaja, zvanično predstavljanje, početi u 15h.

Cilj ove inspirativne manifestacije je stvaranje pozitivnih promjena u našem poslovnom okruženju.

Mjesto održavanja događaja Tech Lab, Bukva broj 6, Tešanj

Kontakt za prijavu [email protected]

Radujemo se Vašem dolasku!

zosradio.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close