Pomozimo Ajdinu Silajdžiću da ode na operaciju koja će mu spasiti život!

Ajdin Silajdžić je 19 – godišnji mladić iz Kaknja. Student je Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici. Kada je imao samo 18 mjeseci ostao je slijep usljed tumora koji se pojavio na mozgu. Do svoje devete godine imao je tri operacije na mozgu, a posljednja je bila 2003. godine i rađena je u Ljubljani u Sloveniji. Prilikom te operacije tumor na Ajdinovom mozgu je uklonjen i do prije tri mjeseca sve je bilo sasvim uredu.

Međutim, Ajdinov život je ponovo u opasnosti, tumor se vratio, ovaj put u predjelu sinusa. Ovaj hrabri mladić već osjeća tegobe usljed pogoršanja zdravstvenog stanja, ima glavobolje, a ljekari preporučuju da se operacija obavi što prije. Cijena operacije je vrtoglavih 19.800 eura, a mi ovom prilikom apelujemo na sve ljude koji mogu pomoći na bilo koji način da se sredstva za operaciju što prije prikupe da to i učine.

Svi oni koji žele pomoći, mogu to uraditi uplatom novčanih sredstava na sljedeće račune:

Žiro-račun za uplate u KM:
Ime: Ajdin Silajdžić
Bank: Raiffeisen bank d.d. BIH
Tekuči broj/poziv na broj:09-65-00319-7
Transakcijski broj/žiroračun: 1610650000000027

Žiroračun za uplate u EUR for deposits in EUR :
Ime/Name:Ajdin Silajdžić
Bank:Raiffeisen bank d.d. BIH
Swift code: RZBABA2S;
IBAN CODE: BA391612550005869208
Također Ajdina možete kontaktirati i putem telefona na broj: 061/449 – 920

Pomozimo ovom hrabrom mladiću, pokažimo mu da nije sam u svojoj borbi za život. Do sada je pokazao da se može uspješno nositi sa svim nedaćama koje život nosi, pružimo mu ruku da nastavi dalje!

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close