-TopSLIDEKultura življenjaLifestyleVisokoZdravlje

Pomozi.ba: Pomoć za Mensura Lemeša iz Visokog

Zahvaljujući saradnji Pomozi.ba i kompanije Hifa Petrol, Mensuru Lemešu iz Visokog život je uveliko olakšan nakon donacije elektromotornih invalidskih kolica u vrijednosti od 5.074,87 KM. Mensur je osoba sa invaliditetom prve grupe sa 100% oštećenja organizma, a preživio je i “plućni infarkt” ili emboliju pluća.

Živi sa suprugom Amirom i dvije kćerkice, Emelom i Ajišom koje su njegov razlog za život. Mi se nadamo da će ova donacija uveliko unaprijediti kvalitet života našeg Mensura, kako bi na pravi način učestvovao u odrastanju svojih djevojčica.

Podsjećamo, zajedničkom akcijom HPLUS Rally, prvog bh. rallya luksuznih automobila i kompanije Hifa Petrol prikupljena su sredstva u iznosu od 25.000 KM za nabavku specijalnih invalidskih kolica za djecu i ljude u potrebi.

Udruženje Pomozi.ba također je iz svojih programskih sredstava osiguralo dodatnih 25.000 KM, tako da su obezbijeđena sredstva za nabavku prijeko potrebnih pomagala u ukupnom iznosu od 50.000 KM.

Sa donacijama elektromotornih skutera nastavljamo i dalje, a još jednom zahvaljujemo kompaniji Hifi Petrol što nastavlja sa podrškom onima kojima je pomoć najviše potrebna.

Pomozi.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close