Položen kamen temeljac za tvornicu Stanić-Juicy u Kreševu

Stanić Grupa, vodeća Grupacija u proizvodnji sokova, distribuciji pića, tehničke robe i duhanskih proizvoda, položila je jučer kamen temeljac za izgradnju tvornice Stanić-Juicy u Kreševu.

Polaganjem kamena temeljca označen je početak izgradnje tvornice za proizvodnju sokova,  sastavni dio akvizicije Juicy sokova ukupne vrijednosti 45 milijuna eura

Veliki broj zvanica se okupio danas na svečanosti polaganja kamena temeljca, a prisutnima se obratio Svjetlan Stanić – Predsjednik Uprave Stanić Grupe, Nina-Cristina Stanić – Junior članica Uprave Stanić Grupe, Načelnik Općine Kreševo Radoje Vidović i Predsjednica Županijskog odbora HDZ BiH Središnja Bosna Lidija Bradara.

Svjetlan Stanić je izjavio da je izrazito ponosan što i u ovim vremenima ekonomske krize Stanić Grupa nastavlja sa snažnim razvojem. Izgradnjom tvornice u Bosni i Hercegovini  otvorit će se nova radna mjesta, a jedan od prioriteta bit će i maksimalno iskorištavanje domaćih resursa i kadrova te na taj način osnaživanje domaće industrije i ukupne ekonomije Bosne i Hercegovine.

Dodao je da Stanić Grupa ima veliko, dugogodišnje iskustvo zahvaljujući suradnji s vodećim svjetskim kompanijama u segmentima pića, duhana i tehničke robe, te su zahvaljujući i tome uvijek spremni za nove izazove.

Stanić Grupa od svog osnutka 1993. godine razvija poslovanje na tržištima u regiji te u ovom trenutku zapošljava preko 600 zaposlenika.

ekapija

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close