Pogledajte kako je zenička publika izviždala Fahrudina Radončića ( VIDEO)

LINK za video materijal: http://saff.ba/pogledajte-kako-je-zenicka-publika-izvizdala-fahrudina-radoncica-video/#.U-84maPNnWH

U Petak navečer u Zenici je održano spektakularno nadmetanja K-1 boraca. Dževad Poturak je nokautirao Francuza Abderahmana Coulibalyja. Ovaj sportski događaj pokušao je da iskoristi Fahrudin Radončić, koji je mislio da će mu to biti važna predizborna noć. Na njegovu žalost, zenička publika ga je ponizila i zvižducima natjerala da se što prije povuče sa ringa. Naime, Radončić je ušao u ring da preda šampionski pojas Dževadu Poturku, a onda je na njegovo iznenađenje uslijedila salva zvižduka uz gromoglasno skandiranje:”Fahro napolje, Fahro napolje”.

Poturak i njegov tim pokušali su smiriti publiku, ali bezuspješno, zvižduci i skandiranje nisu prestali sve dok Fahrudin Radončić nije pobjegao sa pozornice.

Ovaj događaj je privukao ogromnu pažnju javnosti u našoj zemlji. Fahrudin Radončić se tokom februarskih protesta hvalio da ga narod presreće po ulicama, da ga tapšu po ramenima i viču: ” Fahro, Fahro”. To je njegova priča koja nema živih svjedoka, međutim sinoć je cijela Bosna i Hercegovina vidjela šta narod misli o Fahrudinu Radončiću.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close