Plesni klub Let's Dance Forever: Plesna prezentacija, te besplatni fitness trening u Kiseljaku

I ovu zimu pobijedite savršenim izgledom, sjajnom energijom te plesnim koreografijama na kojima će cijelo Vaše društvo biti ljubomorno!

Ne znate kako? Evo genijalnog prijedloga, kojeg vrijedi pročitati!

Najveća plesna obitelj u Bosni i Hercegovini– Plesni klub Let's Dance Forever i ovaj put se potrudio da Vam ugrije hladne dane i donese nešto savršeno za Vaše tijelo!

Sigurno ste čuli za mnoge plesne discipline, baš kao i za razne stilove fitness formi, kao što je Zumba, Bokwa, Pilowxing, Werq te mnogobrojne druge fitness forme.  Oduvijek ste htjeli biti dio grupe, koja ima isti cilj- savršeno tijelo te plesati uz poznate ritmove strane i domaće glazbe!

Ako volite dobar ritam, ples, jednostavne plesne pokrete koje ćete naučiti uz malo truda, a pri tome se dobro zabaviti, izmoriti te pokrenuti svaki djelić svoga tijela- MI IMAMO RJEŠENJE!

Plesni klub Let's Dance Kiseljak, uz pomoć Sportskog Plesnog Centra LDF Vitez te profesionalnog trenera sportskog i modernog plesa, učinit će Vaše treninge izuzetno učinkovitim i maštovitim, s toga zaplešite i postanite dio velike plesne obitelji!

Plesna prezentacija, te besplatni fitness trening održati će se u četvrtak, 6. veljače 214. godine u Pacific-u s početkom u 18.40 minuta ! 

Za dobar i uspješan prvi besplatni fitness trening potrebno Vam je dobro raspoloženje, sportska oprema, ručnik i naravno voda, a za sve ostalo, tu smo mi.

Za Vas, Vaše prijateljice, susjede, kolegice s posla, kolegice s fakulteta, mi nudimo genijalnu stvar- Dođite i uvjerite se! Očekujemo Vas u što većem broju!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close