PINK TV SKANDALOZNO: Ko je Lepi Mića što se svako veče šepuri na ‘Farmi’ i voli da pjeva o ubijanju Bošnjaka?!

Bh. građani su u prilici da svako veče gledaju na svojim malim ekranima (ukoliko prate ovaj reality show) kako im se pred očima šepuri bivši konobar iz Sarajeva, poznat u javnosti kao interpretator glasovitih pjesama koje su početkom devedesetih godina prošlog vijeka pozivale na ubijanje Bošnjaka i rušenje Sarajeva

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

Lepi Mića jedan je od učesnika ‘Farme 5’ koja se preko mreže kanala PINK TV, a zahvaljujući ‘merhametluku’ domaćih telekom i kablovskih operatera koji su ovu mrežu uvrstili u svoj program, emituje i na području Bosne i Hercegovine.

Tako su bh. građani u prilici da svako veče gledaju na svojim malim ekranima (ukoliko prate ovaj reality show) kako im se pred očima šepuri bivši konobar iz Sarajeva, poznat u javnosti kao interpretator glasovitih pjesama koje su početkom devedesetih godina prošlog vijeka pozivale na ubijanje Bošnjaka i rušenje Sarajeva.

U njegovoj biografiji još se navodi i da je ‘srpski pevač iz BiH’, da mu je pravo ime Miroslav Pržulj, da je završio (nažalost) Srednju muzičku školu, i da je prije rata u Sarajevu radio kao kelner.

Inače, producenti ovog popularnog realityja uobičavaju u svaku sezonu ubaciiti po nekog ‘Bosanca’, pa je tako u prošlom izdanju Farme naknadno uletio sarajevski slikar Sulejman Memo Haljevac i pobijedio, a ove godie su se odlučili za više nego radikalan potez – osvjedočenog četnika koji, doduše, osim porijekla više ništa sa BiH i Sarajevom nema. Izuzev mržnje, naravno!

A ako nikada niste čuli kako Lepi Mića mrzi Sarajevo i rodnu Bosnu, poslušajte sada!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close