LifestyleLjubav i sex

Ovo je pet znakova da partnera varate a da toga niste ni svjesni

Emocionalna prevara se također računa

Na spomen preljuba, mnogi će prvo opisati strastvenu i vrlo intimnu noć s tajnom osobom koja, naravno, nije vaš partner. No jeste li znali da nevjera ima i druge oblike koji mogu biti skriveni u ruhu prijateljstva? Donosimo 5 znakova da imate ljubavnika, a da toga možda još i niste ni svjesni.

1. Često pričate o njemu – Najbolji način da otkrijete je li vaše prijateljstvo prešlo granicu je da razmislite koliko vremena trošite razmišljajući o toj osobi. Računica je vrlo jednostavna – što više razmišljate o toj osobi to su vaši osjećaji snažniji i time postaju nejasni.

2. Kada pričate s tom osobom osjećate se drugačije i bolje – Većina emocionalnih afera u osobama koje su se našle u tome izaziva nevjerojatno snažne osjećaje. Emotivni preljubnici, nakon druženja s novim ‘prijateljem’ osjećaju se bolje, vedrije, sretnije i ispunjenije te jedva čekaju sljedeći kontakt, bilo da se radi o odlasku na kavu, susret u uredu ili pak u pisanom obliku (poruke ili mailovi).

3. Tajite prijateljstvo od partnera – Pitanje koje vam može otkriti imate li emocionalnog ljubavnika glasi- biste li bez oklijevanja mogli reći partneru sve o vašem odnosu s novim ‘prijateljem? Tajna prijateljstva podsvjesno znače kako vaši osjećaji prelaze granicu prijateljstva te da se mogu vrlo brzo (ako već i nisu) pretvoriti u žudnju za nečim intimnijim.

4. Uspoređujete ga s partnerom – Bilo da je fizički ili emocionalan, preljub započinje kada se u vezi počinju pojavljivati neutažene želje i potrebe jednog od partnera. Većina emocionalnih avantura događa se zbog toga što se osoba u vezi osjeća zapostavljenom od strane partnera. Kada te praznine počne popunjavati netko drugi, ta osoba postaje predmet maštanja te se nameće pitanje – je li nova osoba u mom životu bolja od mog partnera i kako bi mi bilo da sam s njim, piše cafe.ba.

5. Zamišljate intimne trenutke – Većina emocionalnih veza ne postaje fizička. No bez obzira što u takvoj avanturi nema fizičkog dodira, to ne znači da takva veza nema seksualnog naboja. Mašta je nevjerojatno oružje, a još ako je potkrijepljena riječima(ili porukama), može biti jednako moćna kao i fizički kontakt.

Autor: (Aj. B.)

avaz.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close