LifestyleShowbizVisoko

Outsajdersi, Elektro Zeman i Magic fingers nastupaju samo za vas!

Outsajdersi, Elektro Zeman i Magic fingers nastupaju samo za vas!

Na visočkom muzičkom nebu nedavno se pojavila i nova zvijezda – bend “Outsajdersi”, u čijem sastavu se nalaze Abas Ibrahimović – lead gitara, Omar Konjičanin – bass, Anes Smolo – bubnjevi i Ahmed Kazija – ritam gitara i vokal, a sada će učestvovati i na MMS festivalu!
“Posjetioci MMS-a mogu očekivati obrade pjesama strane i domaće rock scene, ali i par naših autorskih pjesama. Pristali smo biti dio ove priče jer želimo umjetnički i kulturno osvježiti naš grad, te podstaknuti i ostale da se bave umjetnošću. Također, smatramo da je MMS dobar način da promovišemo naš rad i moguća odskočna daska”, kažu momci iz ovog benda.
Na pitanje da li imaju tremu od nastupa pred ”domaćom” publikom, odgovaraju:
“Treme, u biti, i nema toliko jer smo već “probili led” sa nastupima. Ovo će biti naš treći nastup u Visokom jer smo kao bend u punom sastavu nešto više od pola godine. Dosadašnje reakcije publike su vrlo pozitivne i zadovoljni smo uspjehom koji smo ostvarili.”
Pored ovog benda, za atmosferu će se pobrinuti i DJ Elektrozeman koji je već nekoliko godina poznat gost muzičkog dijela festivala.
“Prije svega bih se zahvalio MMS timu na pozivu za učešće na festivalu. Obzirom da sam na festivalu učestvovao i ranijih godina, mogu samo pohvaliti čitav tim koji se iz godine u godinu trudi da posjetiocima, bez obzira na starosnu dob, ponudi različit kreativni i umjetnički program i uvijek rado prihvatam poziv. Sve ljubitelje alternativne elektronske muzike zasigurno očekuje kvalitetan Techno i House zvuk.  Ovim putem pozivam sve da nam se pridruže na najboljem dijelu MMS-a”, izjavio je Elektrozeman.
Ali to nije sve:  Magic fingers će se pobrinuti da Pyramid trail utrka bude posebna, te će sve posjetioce  utrke zabaviti poznatim zvukovima.
U subotu, 1. septembra od 21:00h vas očekujemo na poznatoj lokaciji, ul. Matrakčija, iza Gradskog kina da do kasnih sati uživamo u izvedbama koje za sve nas pripremaju ovi vrijedni momci!
Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close