LifestyleModa i ljepota

‘Otac me nije nikad priznao, zatajio je da ima porodicu u BiH’

FOTO/ USKORO POČINJE NOVI REALITY SHOW PO UZORU NA POPULARNI ‘BACHELOR’

‘Otac me nije nikad priznao, zatajio je da ima porodicu u BiH’: ‘Gospodin Savršeni’ progovorio o teškom djetinjstvu

Za sebe kaže da je pravi romantičar, a zbog prirode njegovog posla često je imao problema s ljubomornim djevojkama. U showu traži ženu koja će prihvatiti njegove navike…

 

Goran Jurenec (38) u novom RTL-ovom reality showu ‘Gospodin Savršeni’ traži ženu koja će ga oboriti s nogu. Hrvat s berlinskom adresom je odrastao samo s majkom Nadom zbog čega mu je oduvijek bila najveća podrška.

– Mama me odgajala sama i na tome sam joj zahvalan. Baš zbog toga želim imati skladnu obitelj i pružiti svojoj djeci ono što ja nisam imao – rekao je za Story. Ispričao je kako je odrastao s mamom Slavonkom koja je, kad je zatrudnjela, doznala da joj partner ima drugu porodicu u Bosni i Hercegovini. Otac ga naposljetku nije nikada priznao, niti ga financijski podržao.

 

Jurenec je nedavno bio pozvan i u njemačku verziju ovog showa, ali je tek prekinuo dugogodišnju vezu zbog čega je tu ponudu odbio.

 

goran-juranec-2

 

– Tada sam tek bio izašao iz duge veze, a i htio sam se posvetiti glumi. Sudjelovanje u showu ‘Bachelor’ u Njemačkoj na neki te način obilježi i svi te prepoznaju po tome. Naposljetku me zanimalo kako isti show izgleda u Hrvatskoj i prihvatio sam sudjelovanje u ovoj ludoj avanturi – prenosi Story.

 

Jurenec je priznao da mu je fizički izgled kod djevojaka jako važan, ali ne i najvažniji. Nema određeni tip žene, ali na pripadnicama suprotnog spola prvo primijeti osmijeh i oči. Sebe opisuje kao pravog romantičara koji će sve napraviti za ženu u koju je zaljubljen.

 

– Romantičan sam toliko da me sram to i priznati. Obožavam, primjerice, kad za Božić zajedno pripremamo kolače, kada razmjenjujemo darove – prenosi Story.

 

goran-jurenec

 

S obzirom na to da je atraktivnog izgleda i bavi se manekenstvom, priznaje da je u prijašnjim vezama imao problema s ljubomornim djevojkama.

 

– Kao i svako, imao sam svakakvih iskustava, i lijepih i dramatičnih, bolnih. Kada sam bio zaljubljen, mislio sam da letim kroz život, a osjećao sam i neki kamen koji je tako dugo ležao na meni. Jedna mi je veza pukla zbog ljubomore, jer tadašnja djevojka nije mogla prihvatiti moj način života. Shvatio sam da trebam biti muškarac koji će partnerici pružiti sigurnost, da se osjeća dobro u svojoj koži – rekao je Jurenec za Story.

 

Za sebe kaže da je sklon krajnostima, a voli i mnogo pojesti.

 

– Koliko god treniram, volim puno pojesti, što je začudilo ekipu na snimanju. Mama je kriva za moj apetit. Razmazila me pripremajući, primjerice, petnaestak vrsta kolača. Sve što bi mali Goran poželio – priznao je za Story.

 

 

(Story.hr)

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close