OO SDA Visoko: Delila Novokmet Halilović, mlada vijećnica SBB-a s nekoliko mlađih kolega prešla u SDA

Dana 16.03.2013. godine u prostorijama Stranke demokratske akcije Visoko, upriličen je sastanak sa grupom mladih ljudi koji su iskazali želju da se učlane i politički angažuju u Stranci demokratske akcije Visoko.

Interesantno je istaknuti da je riječ o mladim ljudima koji su ranije bili članovi SBB-a. Mahira Blažević, Emina Konjo, Nedžad Halilović, Irmela Blažević, Sabina Konjo i vijećnica Delila Novokmet Halilović iskazali su želju i volju da svoje potencijale stave na raspolaganje najjačoj političkoj stranci u Visokom, te su SDA okarakterisali kao pokretačku snagu.

Novi članovi SDA su se izjasnili o svojim razlozima prelaska, gdje između ostalog ističu:
”U SBB smo pristupili zbog prijatelja, ali od početka smo znali da to nije to. Cilj nam je da radimo i da budemo društveno korisni. Sada, kada smo u SDA, želimo da doprinesemo još više i da napravimo rezultat, kao i da pomognemo SDA Visoko, koja vidno ima dobar program i koja teži da radi u interesu svih građana, a što se vidi i kroz rad načelnice gđe Amre Babić.”

SDA Visoko izražava zadovoljstvo što je imala priliku ugostiti nove članove , te ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane koji prepoznaju rad i djelovanje SDA Visoko da se pridruže našem timu.

S poštovanjem,
OO SDA Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close