Očistite vaša pluća u samo tri dana!

Posebno važno za pušače!

 

Osim pušača, probleme s plućima, također, mogu imati i nepušači i djeca. Iako su pušači ciljana skupina, ovaj recept za čišćenje pluća od toksina, nikotina i katrana, namijenjen je svima.

Ova metoda čisti pluća u samo tri dana!

Važno imati na umu, da biste dva dana prije početka korištenja ove metode za čišćenje pluća, trebali izbjegavati mliječne proizvode, jer oni mogu usporiti proces detoksikacije.

Prije prvog dana plućne detoksikacije, popijte šolju vašeg omiljenog biljnog čaja u večernjim satima, prije odlaska u krevet.

Započnite detoksikaciju vaših pluća

1. U jutarnjim satima, prije nego što doručkujete, iscijedite sok od dva limuna u 3dl vode i popijte.

2. U toku dana, popijte 3dl soka od grejpa ili ananasa (u slučaju da vam se ne sviđa sok od grejpfruta). Također, možete koristiti mineralnu vodu za poboljšanje okusa. Ovi plodovi su bogati antioksidansima, koji pomažu da se pluća očiste.

3. Između doručka i ručka napravite 3 dl soka od mrkve i popije. Mrkva utiče na krvnu alkalizaciju, koja će također stimulirati detoksifikaciju.

4. Za vrijeme ručka trebali biste popiti 4 dl soka, koji sadrži puno kalija. Možete ga jednostavno napraviti od namirnica koje sadrže kalij, kao što su repa, paradajz, peršin, smokva, ili od badema.

5. U večernjim satima prije odlaska na spavanje, popijte 4dl soka od brusnice. Ovo voće pomaže tijelu da se nosi sa bakterijama u plućima.

6. Također je važno da se provede 20 minuta u toploj kupki svaki dan za vrijeme perioda detoksikacije, tako da možete izbaciti sve toksine iz tijela kroz kožu znojenjem.

7. Možete dodatno koristiti ulje eukaliptusa. Dodajte 5-10 kapi eteričnog ulja eukaliptusa u lonac s toplom vodom. Zatim nad lonac stavite glavu pokrivenu peškirom, i inhalirajte se, dok se voda ne ohladi.

Izvor: healthyandnaturallife.com

 

pluća

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close