Novi singl Harija Varešanovića „Da ti k'o čovjek oprostim“!

„Ne mogu ti reći što je tuga“, “Volio bih da te ne volim”, “Baš ti lijepo stoje suze”, “Ružmarin”, “Kao domine, “Lejla”, tek su neki od brojnih hitova jednog od najpoznatijih i najpopularnijih pjevača i skladatelja ljubavnih balada Harija Varašenovića.

Napokon, na zadovoljstvo svih obožavatelja, nakon višegodišnje prvenstveno stvaralačke pauze, Hari i njegova grupa Hari Mata Hari predstavljaju novu pjesmu „Da ti k'o čovjek oprostim“ u kako sam priznaje, drugačijem aranžmanu!

Riječ je o ljubavnoj priči, prevari i oprostu, rekao nam je Hari…

„Pjesma je neobičnog sadržaja i karaktera, neobičnog za moj senzibilitet koji je stihovski melankoličan. Sad pak imamo jednu direktnu, zanimljivu priču, naratorskog karaktera.
Djevojka je prevarila dečka, ali mu je nevjeru priznala iste noći. Iako se on odlučio na oprost, grad, ulica i rodbina nakon nekog vremena saznali su za nevjeru. Tada se dečko našao u moralnoj dvojbi između ljubavi i ega, te pritiska sredine.“

Kako je priča završila morat će te otkriti sami slušajući novu pjesmu, za koju glazbu i tekst zajednički potpisuju Hari Varešanović i Armin Šaković.

Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja novi singl Harija Varešanovića „Da ti k'o čovjek oprostim“!

ISRC CODE HRA231400019

P&C Hit Records 2014.

Autor glazbe : Hari Varešanović
Autor teksta : Armin Šaković
Autor aranžmana : Branimir Mihaljević/Alexandar Sedlar

Video spot ”Da ti k'o čovjek oprostim” pogledajte na  Youtube linku – http://youtu.be/voLNA8LdcCw

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close