Novi ‘false flag’ u Parizu!

PAŽNJA! ALEX JONES ŠOKIRA: ‘Masakar u Parizu izazvale su francuske tajne službe, a ne teroristi!’ Evo zašto!

Novi ‘false flag’ u Parizu!

Vjerujem da se svi još uvijek sjećamo Charlie Hebdoa, kao i velike količine informacija i dezinformacija koje su kolale svjetskim medijima tih dana kada je izvršen navodno teroristički napad na ovu redakciju. Čini se kako je tada namjerno zataškana informacija nakon koje  je sve postalo jasnije. Zataškana je informacija o vlasnicima Charile Hebdoa – liberalnog časopisa koji je nakon masakra vlastitih novinara itekako profitirao. Naime, od kraja prošle godine, samo mjesec dana prije masakra vlasnici su postali Rothschildi, mračna iluminatska obitelj, jedna od onih obitelji koja gospodari svijetom. Uz ovu informaciju i sve druge dezinformacije oko ovog slučaja dobile su smisao. Postalo je očito da netko drugi vuće konce ali i ubija ljude poradi profita ili nekih drugih stvarnosti i ciljeva kojih mase uopće nisu svijesne. Čovječanstvu zaista možeš sve podvaliti, pa i poredak iz kaosa. Poredak koji je u petak 13. u Parizu napravio kaos.
‘Događaji koji se odvijaju u Europi su predviđeni s nevjerojatnom točnošću na većini alternativnih medija, tako i na Infowars.com na kojem se kroz bezbroj video i novinskih izvještaja predvidio točan scenarij koji će biti posljedica imigrantske krize’ rekao je aktivist i novinar Alex Jones koji dodaje.
‘Globalistički sindikalni kriminalci po čitavom svijetu vjeruju da javnost i građani žive u totalnom kulturalnom i geopolitičkom neznanju, te će vrlo vjerojatno na kraju okriviti Assada, sirijskog predsjednika za masakr u Parizu. Ovo je jedan od najvećih terorističkih napada još od 11. rujna 2001. (9/11). ISIS je ODMAH preuzeo odgovornost za napad u Parizu, kao što je nedavno prihvatio odmah odgovornost za rušenje putničkog zrakoplova iznad Sinaja.
O čemu se zapravo radi? Tako je srušen Gaddafi u Libiji prije 4 godine, na isti način uz pomoć Al Qaide, i sada se također želi srušiti Assad u Siriji pomoću ISIS-a. Za one koji još uvijek ne znaju Al Qaida je samo promjenila ime i sada se zove ISIS. Novo ime je izmišljeno da bi se zbunila javnost. Hillary Clinton je u nedavnom video intervjuu priznala da je Amerika stvorila i trenirala, te opskrbljivala oružjem Al Qaidu. Ta ista Al Qaida je promjenila ime danas u ISIS. Ono što misle političke neznalice, je da je nakon napada na WTC 11. rujna, Amerika morala uništiti Irak i Sadama. Nakon svega sličan slučaj se desio sa napadom u Parizu, pa bi nakon toga Amerika morala uništiti Siriju i Assada. E tako razmišljaju politički ignoranti.
Poanta svega je u tome, a i ljudi se pitaju zašto misliti da je to namješteni napad ili “false flag” napad?
Odgovor leži u tome da se globalna vlada sastoji od 5 korporacija koje vode velike banke i farmaceutske kompanije odgovaraju CFR-u (Savjetu za inozemne odnose), i elita ne proturječi tome.
Slijedeći mjesec se u Parizu održava konferencija koja će zaključiti osnivanje Globalne Vlade, koja će provoditi zakone poput “karbonskog zakona” i napraviti ljude robovima.
Ovaj napad nije bio pravi napad pod “lažnom zastavom” je su obavještajne službe bili nespremne. Kada pogledamo ostale napade pod “lažnom zastavom” poput ubojstva Kennedya, 9/11… vidjet ćemo kako se stvari u medijima odvijaju jako brzo nakon napada, kao da su službe bile spremne na napad. To se ne može reći za slučaj u Parizu.
Ne može se reći da je napad u parizu namješten jer je bilo previše faktora koji su otvorili granice imigrantima i režirali teroristički napad.
Zbog ovog događaja u Parizu, zabranit će se moguća okupljanja protiv nasilne imigracije, i nitko više na ulicama neće moći izraziti negodovanje protiv vala imigranata, iako u njima ima i puno terorista sa zadatkom.
Čitali smo nedavno da Zapad financira imigrantski val i naseljavanje Europe, predsjednik Mađarske Orban je spomenuo George Soros-a koji je financirao i educirao val izbjeglica prema Europi.
Znači plan je zapravo ovakav: ukini granice, oglašavaj da je sve besplatno, zatim destabiliziraj države uz pomoć poplave imigranata, zabrani demonstracije, manipuliraj medijima i proglasi ljude rasistima i ksenofobima, omogući napad indirektnim djelovanjem, i djeluj vojno prema zemlji za koju misliš da je kriva pa makar ne imala veze sa napadom Na kraju će globalna vlast zataškati napad u Parizu! Sjećate se što se desilo sa Charlie Hebdo? Tko je to učinio? Pojeo vuk magare…’ upitao je Jones i šokirao javnost.
Međutim nije jedini, i utjecajni američki politički analitičar Paul Craig Roberts koji je nedavno objavio da rat protiv terorizma uopće ne postoji, tvrdi da je svi elementi terorističkog napada u Parizu ukazuju na to da je masakr djelo francuskih tajnih službi a ne terorista Islamske države kako se to promovira u javnosti. Sve u cilju sustave novog, globalnog režima koji će se provesti pod sintagmom – sigurnost!
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close