BiHPrivreda

Nova Vispak espresso kafa „Dream“ oduševila posjetioce Sarajevo Coffee Fest-a

Domaća kompanija Vispakje na CoffeFestu u Sarajevuekskluzivno predstavilanovu espresso premium kafu „Dream”,napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe, arezultat je znanja vrhunskih stručnjaka za razvoj kafe. Nije ni čudo što setražila šoljica više.

Espresso kafa„Dream“namijenjena jeugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima pružitinajkvalitetniju kafu.Spojneodoljivog i kremastog okusa i mirisakoji je prilagođen željamakonzumenata ovog napitka.

„Razvoj nove espresso kafe „Dream“trajao je godinu dana, a razvojni projekat je vezan za 12 zvaničnih i uspješnoprovedenih degustacija. Bili smo u stalnoj komunikaciji sa konzumentima ovevrste kafe kako bi tržištu ponudili kafu koja odgovara potrebama i željamapotrošača. Bosanci i Hercegovci su veliki poznavaoci i konzumenti kafe te,definitivno, kao takvi možemo napraviti zajedno uspješnu priču i ispričati jeostatku svijeta.“ – poručili su iz kompanije Vispak

Pored kvalitetnih sirovina, objezbjeđen je i odgovarajući tehnološki proceskoji se obavlja na najsavremenijem pržioniku kako bi krajnji proizvod bio savršen i po mjeri ljubitelja espresso kafe.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close