LifestyleModa i ljepota

Naučnici izabrali: Ona je ubjedljivo najljepša žena na svijetu

Da li i vi mislite da je tako?

Prema antičkim Grcima i njihovoj ”zlatnoj proporciji”, određene mere lepote se uzimaju kao parametri. Doktor Džulijan de Silva iz Londona iskoristio je pomenutu teoriju starih Grka da bi odredio ko su najlepše žene na svetu.
Za legendarna američku glumicu Merilin Monro kažu da je savršena. Njen rejting je od 99,6 odsto. Titulu za idealan izgled vilice dobila je Skarlet Johanson sa skorom od 99,4 odsto. Još jedna glumica na listi je Natali Portman, a njene usne su savršenog izgleda 94,3 odsto. Model Kara Delevinj nenadmašna je kada su u pitanju oči 95., odsto.

Doktor Džulijan je tragao i za damom sa najboljim celokupnim izgledom tela. Na petom mestu našla se Kendal Džener, dok je Emili Ratajkovski završila na mestu iznad nje. Jedan od najboljih modela na svetu Kejt Mos završila je na trećem mestu.

Kada je u pitanju savršenost lica, prvo mesto pripalo je, verovali ili ne, najpoznatijoj starleti na svetu Kim Kardašijan.

Prema finalnim rezultatima, najlepša žena na svetu je Amber Herd, koja je nedavno privukla posebnu pažnju zbog skandala koji je imala s bivšim suprugom Džonijem Depom.

b92

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close